Dabbous Cocktail Bar στο Γκάζι
Dabbous Cocktail Bar στο Γκάζι

Ρομεο Live, 4.1 out of 5 based on 138 votes

Ρομεο Live

( 138 Ψήφοι )

Μακροπουλος Γιαννιας Ρομεο 2014

ΡΟΜΕΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ

Romeo: Μακρόπουλος - Γιαννιάς, δυο ξεχωριστές και υπέροχες φωνές του λαϊκού ελληνικού πενταγράμμου έρχονται σε ένα από τους πιο αγαπημένους νυχτερινούς χώρους διασκέδασης της Αθήνας , το γνωστό σε όλους Romeo για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό καθαρά λαϊκό και διασκεδαστικό πρόγραμμα.
 
Το Romeo είναι από τα πιο ιστορικά νυχτερινα μαγαζιά της Αθήνας , εχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση και έχει φιλοξενήσει μερικά απο τα πιο ηχυρά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού , έχοντας χαρίσει αξέχαστες και μαγικές στιγμές στους θαμώνες του.  
 
Μακρόπουλος - Γιαννιάς είναι δυο από τα ονόματα που εχούν διαπρέψει επάνω στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Ρομέο στο παρελθόν πραγματοποιώντας μοναδικές και απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις στο αγαπημενο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αλλά δεν είχαν συνεργαστεί μαζί μέχρι σήμερα στην ίδια πίστα. Νίκος Μακρόπουλος - Γιώργος Γιαννιάς είναι δυο αδιαμφισβήτητα ξεχωρίστες φωνές με μεγάλη και σταθερή πορεία στα μουσικά δρώμενα.
 
Ο Νίκος Μακρόπουλος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους λαϊκους τραγουδιστές της γενιάς του και  έχει το χάρισμα να διαθέτει  μια απο τις καλύτερες και πιο λαϊκες φωνές της ελληνικής μουσικής. Γεννημα θρέμα θεσσαλονικιός ξέρει τι σημαίνει πραγματική διασκέδαση και έχει τον τρόπο να κάνει το κοινό να παραλυρεί στις εμφανίσεις του, παραλύρημα που θα διαδραματιστεί και στις εμφανίσεις του στο Romeo με τον Γιώργο Γιαννιά.Μετράει πάρα πολλά χρόνια, κάτι παραπάνω απο είκοσι, στο μουσικό προσκήνιο, με μια σταθερή αξιολογη και αξιοπρεπεστατη πορεία , έχοντας στο ενεργητικό του πολλές δισκογραφικές δουλειές ένω έχει ερμηνεύσει και πολλές μεγάλες επιτυχίες που έχουν χαρακτηριστεί διαχρονικές. Σίγουρα όλοι οι φίλοι του Νίκου Μακρόπουλου έχουν διασκεδάσει και έχουν  τραγουδήσει το <<Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης>> η τον <<Σαν τσιγάρο αφιλτρο>>  τραγούδια με τα οποία ο Νίκος Μακρόπουλος γνώρισε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου ώς ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του λαϊκου τραγουδιού.
 
Ο Νίκος Μακρόπουλος όμως μετράει και πολλές ακόμα επιτυχίες με πιο πρόσφατες το <<Θα περνάω καλά>> που θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του 2013, το <<Πηγε έντεκα>> αλλα και το τελευταίο του εκπληκτικό κομμάτι που πρόσφατα κυκλοφόρησε με τον τίτλο << Δεν λέει>> και έχει γίνει μεγάλη επιτυχία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Νίκος Μακρόπουλος ξεκίνησει τις εμφανίσεις του στις μεγάλες πίστες της Αθήνας και στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη και της Αντζυ Σαμίου και από τότε έχει πραγματοποιήσει παρα πολλές και μεγάλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα σε πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μακρόπουλος Romeo  έχουν συνεργαστεί και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανιζόταν στον Romeo την περασμένη σεζόν μαζί με τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Ελεάννα Παπαϊωάννου, με τις εμφανίσεις να είναι απόλυτα επιτυχημένες. Με την γνωστή του συνταγή διασκέδασης λοιπόν ο Νίκος Μακρόπουλος μας περιμένει στο Ρομέο για να μας διασκεδάσει  με ένα γνήσιο λαϊκο πρόγραμμα.
 
Ο Γιωργος Γιαννιάς  είναι από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς που γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Μετράει κάτι παραπάνω από μια δεκαετία στον χώρο του τραγουδιού και πραγματοποιεί μια καριέρα που η πορεία της είναι συνεχώς ανοδική. Για τον Γιώργο Γιαννιά ο χώρος του Romeo είναι από εκείνους που τον έχουν σημαδεψει στην ζωή. Πάνω από την πίστα του Romeo ο Γιώργος Γιαννιάς συστήθηκε το 2001 για πρώτη φορά στο κοινό τις Αθήνας ως νέος τραγούδιστης, άρτια αφηχθής από τις πρώτες του μεγάλες πίστες που εμφανιζόταν στην Θεσσαλονίκη. Στο Romeo συνεχίσε τις εμφανίσεις του για συνεχόμενες σεζόν και Romeo Γιαννιάς συνδυάζεται σαν όνομα με τις πρώτες επιτυχίες του τραγουδιστή <<Κούκλα σε βιτρίνα>> και <<Φύγε>>.Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει ξανά στις πίστες  της Αθήνας  μετά από τις επιτυχημένες χειμερινές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη τον χειμώνα 2013/2014.<<Πάω απόψε να τρελαθώ>> , <<Γι' αυτό σ'αγαπώ>> αλλα και το πιο προσφατο <<Κρύψε με>> είναι μερικές απο τις επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο Γιώργος Γιαννιάς και θα έχουμε την τύχη να απολάυσουμε στην πίστα του Romeo , εκεί που το σχήμα Μακρόπουλος  Γιαννιάς θα κλέψει την παράσταση και θα εντυπωσιάζει σε κάθε του εμφάνιση.
 
Νίκος Μακρόπουλος - Γιώργος Γιαννιάς 2014 το πιο λαϊκο πρόγραμμα διασκέδασης έρχεται στον υπέροχο και ξεχωριστό χώρο του Romeo live.

Διεύθυνση: Ελληνικού 1 - Ελληνικό

- Τιμές -

Κανονική Χρέωση:  150€ / 4 άτομα όλες τις μέρες

- Φοιτητικές Τιμές -
Παρασκευή -  110€ / 6 άτομα 
Σάββατο - 150€ / 6 άτομα 
Κυριακή -  90€ / 6 άτομα 

 

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What's Up!

Κράτηση

Φωτογραφίες ΡΟΜΕΟ 2014

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣΧάρτης

Google Map