Την Τρίτη 24 Μαρτίου έκτακτη εμφάνιση του Γιάννη Πλούταρχου στο Ποσειδώνιο

Την Τρίτη 24 Μαρτίου, παραμονή της εθνικής μας εορτής, συνεχίζονται στο Ποσειδώνιο οι φοβερές νύχτες που έχει ζήσει το Αθηναικό κοινό από τις αρχές του μήνα.

Ο ανεπανάληπτος Γιάννης Πλούταρχος, με τον ταλαντούχο Κώστα Μαρτάκη στο πλευρό του, επαναφέρουν στη νύχτα της πόλης σκηνές από τη δεκαετία που πέρασε. Μια δεκαετία λαμπρή για το δημοφιλή τραγουδιστή, που ξεκίνησε ακριβώς πριν από δέκα χρόνια, στην ίδια σκηνή και το ίδιο ιστορικό μέρος, το Ποσειδώνιο.

Το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού, θα βρίσκεται λοιπόν και την Τρίτη επί σκηνής, με τις τιμές να διαμορφώνονται όπως τα κυριακάτικα βράδια και βέβαια διαθέσιμες θέσεις για τους φοιτητές. Το νεανικό και όχι μόνο κοινό του νυχτερινού κέντρου της λεωφόρου Ποσειδώνος θα έχει άλλη μια ευκαιρία στα μέσα της εβδομάδας να θαυμάσει το μεγάλο καλλιτέχνη και τους συνεργάτες του. Εξάλλου η μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου στο σχήμα αυτό είναι τεράστια και βέβαια ο Γιάννης Πλούταρχος, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, έχουν τη διάθεση και τον τρόπο να δικαιώνουν μεγάλες προσδοκίες.

Για κρατήσεις και πληροφορίες 211 800 1300 & 698 67 08 008 What’s Up!