4711 – Διονύσης Σχοινάς

4711 – Διονύσης Σχοινάς
3.1 37 ψήφοι

4711 Διονύσης Σχοινάς: Επάνω από την πίστα του νυχτερινού κέντρου 4711 θα μας διασκεδάζει τον φετινό χειμώνα ο αγαπημένος τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς. Οι εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά στο 4711 ξεκινάνε στις 30 Οκτωβρίου και θα μας διασκεδάζει κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο.

Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

Το 4711 και ο  Διονύσης Σχοινάς συνεχίζουν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους. Μια συνεργασία που διαρκεί εδώ και πέντε χρόνια και έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Φέτος όμως το 4711 αλλάζει στέγη για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κοινού. Το 4711 μετακομίζει στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην οδό Σίνα 7 στο Μαρούσι στον χώρο που στο παρελθόν στεγαζόταν το Palais Royal. Το club 4711 οφείλει το όνομα του σε ένα από τα πιο διάσημα παγκόσμιος αρώματα, και το 4711 εκπέμπει το καλύτερο άρωμα διασκέδασης. Το 4711 και οι άνθρωποι του θα μας υποδέχονται φέτος σε ένα νέο περιβάλλον , ανανεωμένο , μοντέρνο και σύγχρονο που πληροί όλες τις ανέσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Με την είσοδο στο club 4711 κάποιος θα μαγευτεί με τον πραγματικό φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο και σε συνδυασμό με τον υπέροχο πρόγραμμα που παρουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση ο Διονύσης Σχοινάς η επιτυχία και για τον φετινό χειμώνα είναι δεδομένη.

Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει για έκτη συνεχόμενη χρονιά να πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του στο club 4711. Η συνταγή της επιτυχίας στον συγκεκριμένο χώρο είναι δοκιμασμένη και για αυτό τον λόγο οι δυο πλευρές, Σχοινάς 4711, συνεχίζουν αυτήν την συνεργασία. Ο Διονύσης Σχοινάς αποτελεί έναν από τους τραγουδιστές της χρυσής γενιάς της δεκαετίας του 90’ και του 00’. Την περίοδο αυτή ο Διονύσης Σχοινάς μεσουρανούσε στα μουσικά δρώμενα και είχε , όπως και έχει ακόμα, περάσει στον κόσμο το δικό του ρεύμα. Ο Διονύσης Σχοινάς αποτελεί ένα από τους πιο έμπειρους και σοβαρούς τραγουδιστές της γενιάς του αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να απασχολεί μόνο με την δουλειά του. Το ρεπερτόριο του Διονύση Σχοινά μπορεί να χαρακτηριστεί λίγο ποπ με ανάλαφρο λαϊκό στίχο. Μέσα από τα τραγούδια του ο Διονύσης Σχοινάς έχει καταφέρει είτε να αγγίζει τις ευαίσθητες πτυχές της καρδιάς του κοινού αλλά και να διασκεδάζει με τον τρόπο του τον κόσμο . Σε όλη του την μουσική σταδιοδρομία ο Διονύσης Σχοινάς είναι απόλυτα προσηλωμένος πάνω στην δουλειά του. Για αυτόν τον λόγο παραμένει άλλωστε ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές που έβγαλε η γενιά του και για αυτό ο κόσμος αναγνωρίζοντας αυτά τα σεμνά χαρακτηριστικά του  τον στηρίζει και δίνει βροντερό παρόν στις εμφανίσεις του.

Στο 4711 πρώην Polais Royal ο Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 εμφανιζόμενος σε μικρά συνοικιακά μαγαζιά. Σιγά σιγά  ήρθαν οι πρώτες μεγάλες συνεργασίες και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζονται η μια επιτυχία ακολουθεί την άλλη. Μεγάλο ρόλο στην καριέρα του έπαιξε ο Φοίβος , με τον οποίο συνεργάστηκε ο Διονύσης Σχοινάς στον πρώτο του δίσκο το 1994 που είχε τον τίτλο «Πρώτη αγάπη». Στην καριέρα του μέχρι σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ έχει εμφανιστεί και σε μερικές από τις πιο μεγάλες πίστες της χώρας. Η  Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Βαρδής ο Δημήτρης Κοντολάζος αλλά και η γυναίκα της ζωής του η Καίτη Γαρμπή είναι μερικά από τα ονόματα με τα οποία έχει συνεργαστεί ο Διονύσης Σχοινάς. Το περασμένο καλοκαίρι ο Διονύσης Σχοινάς κυκλοφόρησε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν, το τραγούδι «Ομορφαίνεις την ζωή μου» αποτέλεσε από τα μεγαλύτερα hit του καλοκαιριού και ξεσήκωσε τον κόσμο στο άκουσμα του.

4711 Διονύσης Σχοινάς 2015 – 2016

Το 4711 και ο Διονύσης Σχοινάς ξέρουν από καλή διασκέδαση και θα την προσφέρουν αυτό τον χειμώνα σε έναν χώρο που προσφέρεται για πολλά γλέντια.

4711 Διονύσης Σχοινάς – Φωτογραφίες

Διεύθυνση: Σίνα 7 Μαρούσι, Αθήνα

Τιμές

Παρασκευή & Σάββατο
Απλή Φιάλη 140€ / 4 άτομα
Φοιτητική Προσφορά 120€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : !

 Διονύσης Σχοινάς 4711