Ακόμα ένα υπέροχο διήμερο ολοκληρώθηκε στο Acro club με το σχήμα Σαμπάνης Τάμτα + Φώτο

Στο Acro club ακόμα ένα διήμερο ήταν ξεχωριστό. Ο Γιώργος Σαμπάνης , η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου χάρισαν μοναδικές στιγμές στο κοινό του το πιο ερωτικό διήμερο του χρόνου.

Το προηγούμενο διήμερο εμφανίσεων στο Acro club, μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο ερωτικό διήμερο της χρονιάς με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων η οποία ήταν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. Παρασκευή και Σάββατο πλήθος κόσμου στην πλειοψηφία τους ερωτευμένα ζευγάρια , απόλαυσαν το ξεχωριστό πρόγραμμα που παρουσιάζει το σχήμα Σαμπάνης Τάμτα Λιόλιου. Ανάμεσα στους θαμώνες του πιο ξεχωριστού club της Αθήνας βρέθηκαν για ακόμα μια φορά αρκετοί επώνυμοι. Οι παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν ο Ησαϊας Ματιάμπα, ο Κώστας Σπυρόπουλος με την υπέροχη συντροφιά του, ο Δημήτρης Τικτόπουλος ο οποίος έβαλε μια πιο ροκ πινελιά στην βραδιά και η Νίκη Λεμονή.

Ακόμα ένα πετυχημένο διήμερο εμφανίσεων έκλεισε στο Acro club με εκατοντάδες κόσμου να διασκεδάζουν με το πληρέστερο σε μουσική πρόγραμμα στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Ο Γιώργος Σαμπάνης, η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου μας περιμένουν και αυτή την εβδομάδα για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές διασκέδασης.

Για κρατήσεις στο Acro Club και το σχήμα Γιώργος Σαμπάνης Τάμτα εδώ.

club-acro

acro-club

sampanis-acro

tamta-acro-club

lioliou-katerina-acro-club

acro-club

acro-club

acro-club-spyropoulos

acro-club