Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη “Τραυματισμένε μου έρωτα”

Αγγελικη Ηλιαδη Διογενης Studio

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη έρχεται και θα προκαλέσει πανικό! Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, μας ενημερώνει μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter ότι το τραγούδι της με τίτλο “Τραυματισμένε μου έρωτα” θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Θα απολαύσουμε την αγαπημένη μας τραγουδίστρια να το ερμηνεύει για πρώτη φορά μόνο στο Diogenis Studio όπου θα εμφανίζεται με τον Saki Rouva.  Ρουβάς-Ηλιάδη είναι σίγουρο ότι αυτή τη σεζόν θα κυριαρχήσουν!

Η Αγγελική Ηλιάδη χρησιμοποιεί πολύ το Twitter για να επικοινωνεί με τους θαυμαστές και τους φίλους της. Πριν λίγες ώρες  μας ενημέρωσε για την νέα επιτυχία της που έρχεται γράφοντας : ” Τραυματισμένε μου έρωτα :Μουσική Δημήτρης Κοντόπουλος στίχοι Νίκη Παπαθεοχάρη……έρχεται!!!” . Με τέτοιους συντελεστές το κομμάτι σίγουρα θα γίνει το επόμενο hit  της Aggelikis Iliadi! Άλλωστε ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ο συνθέτης πολύ μεγάλων επιτυχιών , όπως και της Νο.1 επιτυχίας του καλοκαιριού “Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια” της Demi

Το ολοκαίνουριο κομμάτι της Αγγελικής Ηλιάδη θα απολαύσουμε live μόνο στο Diogenis Studio όπου θα εμφανίζεται παρέα με τον Σάκη Ρουβά σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα συζητηθεί! Προς το παρόν η αγαπημένοι μας καλλιτέχνες περνούν ατελείωτες ώρες κάνοντας πρόβα για να μας καπλήξουν στην μεγάλη πρεμιέρα στο “Διογένης” που πλησιάζει! Ανυπομονούμε!