Ακρωτήρι Club

Ξεχωριστή μουσική, ανεβασμένη διάθεση, μοναδικό μουσικό υπερθέαμα. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τις εμφανίσες του Σάκη Ρουβά στο Ακρωτήρι Estate για φέτος το καλοκαίρι 2016.

Έχωντας σημειώσει ξεχωριστή επιτυχία στις εμφανίσεις του το φετινό χειμώνα στην πίστα του live club Estate στο χώρο του πρώην Villa Mercedes, ο Σάκης Ρουβάς επανέρχεται ανανεωμένος έτοιμος να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην πίστα του Ακρωτήρι Estate Club όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σε ένα ξεχωριστό χώρο στο Estate Ακρωτήρι όπου ανακαινίσθηκε παρουσιάζοντας πλέον ένα χώρο που συνδιάζει το ξύλο και τη λευκή πέτρα θυμίζοντας έτσι ένα πιό νησιώτικο στυλ και δημιουργώντας έτσι ένα πιο ευδιάθετο χώρο.

Ξεχωριστές prive σουίτες και επανασχεδιασμένα bars δίνουν ιδιαίτερη αίσθηση στο χώρο που ο Σάκης Ρουβάς θα μας ανεβάσει τη διασκέδαση με ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές Παρασκευής και Σαββάτου.

Από το Σάββατο 7 Μαΐου το Ακρωτήρι Estate Seaside υποδέχεται το Σάκη Ρουβά υποσχόμενο ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης.

Το Ακρωτήρι Club αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα summer clubs της παραλιακής και το φετινό καλοκαίρι με το Σάκη Ρουβά να μας υποδέχεται σε αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό συνδιασμό Σάκης Ρουβάς – Ακρωτήρι Estate Seaside με σκοπό να αποτελέσει μία ιδανική επιλογή για τις βραδιές διασκέδασης του καλοκαιριού μας.

Στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο Ακρωτήρι εμφανίζονται ο Θοδωρής Φέρρης και ο Κωνσταντίνος Κουφός.

Διεύθυνση: Βασιλέως Γεωργίου Β5 – Παραλία Αγίου Κοσμά
ΤΙΜΕΣ
Παρασκευή Απλή Φιάλη: 150€ / 4 άτομα
Φοιτητική Προσφορά Παρασκευή 120€ / 6 άτομα
Σάββατο Απλή Φιάλη 150€ / 4 άτομα
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211 800 1300 & 698 67 08 008 What’s Up!

Το δημοφιλέστερο – ιστορικότερο Club της Παραλιακής, το Αρωτήρι Club επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά στον μοναδικό χόρο που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Ένας χώρος ο οποίος ανακαινίσθηκε πλήρως με σκοπό να στεγάσει τη διασκέδασή μας τις νύχτες για το καλοκαίρι του 2016.

Ακρωτήρι Club … τι να πει κανείς για το μαγαζί που έχει συνδιαστεί πλήρως με τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Το Club σταθμός για τις καλοκαιρινές μας βραδιές διασκέδασης επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά σε ένα χώρο που ανακαινίσθηκε πλήρως τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά και πλέον έχει μια τελείως διαφορετική αισθητική η οποία θα σας ταξιδέψει σε μοναδικές αέρινες νύχτες διασκέδασης.

Με φόντο τη θάλασσα του Ελληνικού ετοιμαστείτε να περάσετε αξέχαστες νύχτες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς σ αυτόν τον πλήρως ανανεωμένο χώρο ο οποίος δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα νεαρής ηλικίας αλλά και σε μεγαλύτερα τα οποία απλώς επιθυμούν να απολαύσουν ένα ποτό για να χαλαρώσουν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του μαγαζιού προσωρινά θα είναι ανοιχτό μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο ωσότου να δρομολογηθούν τα πολλά parties και οι Djs, που θα φροντίσουν να σας κρατούν μουσική συντροφιά κατά τη διάρκεια όλου αυτού του” καλοκαιρινού ταξιδιού” .Ανοιχτό θα παραμείνει επίσης το μοναδικό εστιατόριο του μαγαζιού έτοιμο να σας προσφέρει πλούσια μεσογειακά εδέσματα.

Το “Ακρωτήρι” με την τέλεια εξυπηρέτηση και τη δυναμική του παρουσία αποτελεί πλέον μονόδρομο για την καλοκαιρινή σας διασκέδαση!  “Cause this summer get ready to kiss the future…”