Ακρωτήρι Dream City

Tα δυο μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα brands της νυχτερινής Αθήνας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για φέτος το χειμώνα. Το Ακρωτήρι και το Dream City μας υποδέχονται από τον ανανεωμένο χώρο του Baraonda για να ‘ταράξουν’ τις νύχτες μας με μοναδικό τρόπο.

Το μεγάλο opening του μαγαζιού με σύνθημα «Τhis winter we JOIN forces!», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου με πλήθος κόσμου και πολλούς επώνυμους να δίνουν το παρόν στον απόλυτο προορισμό για φέτος. Το μαγαζί με χωρητικότητα τουλάχιστον 800 ατόμων και αυτόνομο VIP sushi restaurant, είναι εδώ και μας περιμένει. Το Ακρωτήρι- Dream City θα είναι ανοιχτό όλες τις μέρες της εβδομάδα με τα μεγαλύτερα parties να λαμβάνουν χώρα και να βάζουν «φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση. Ακόμη, θα πραγματοποιούνται live shows  τα οποία θα ανακοινώνονται εγκαίρως για το κοινό που ενδιαφέρεται.

Αρκετοί ήταν και οι  celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους το νέο άκρως εντυπωσιακό club, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο πάρτι εγκαινίων. Ανάμεσα τους και οι Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάκης Πουνέντης, ο Λάκης Γαβαλάς, η Linda Setty, η Έμμυ Λιβανίου, η Δέσποινα Μοιραράκη , o Ζώης Σημαντήρας, ο Βασίλης Σταθακοστόπουλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κωνσταντίνος Φρατζής και πολλοί ακόμα.

Ακρωτηρι Dream City Parties

Το Ακρωτήρι- Dream City που όπως προαναφέραμε συστεγάζεται στο «Baraonda» των Αμπελοκήπων , άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει καθημερινά τον κόσμο να διασκεδάσει μέχρι πρωίας με τα άκρως εντυπωσιακά events που ετοιμάζουν καθημερινά οι υπεύθυνοι του μαγαζιού και να απολαύσει το γεύμα του στο VIP sushi restaurant. Tα live events από την άλλη,  θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο μαγαζί με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο κοινό του μαγαζιού. Τέλος, η συνεργασία των δυο clubs πρόκειται να συνεχιστεί και τους καλοκαιρινούς μήνες στο γνωστό χώρο του Ακρωτηρίου στον  Άγιο Κοσμά.

Ακρωτήρι Dream City

Διεύθυνση: Τσόχα 43, Αμπελόκηποι