Ελένη Φουρέιρα | Έρχεται νεο cd “Άνεμος αγάπης” + φώτο εξώφυλλο

Άνεμος αγάπης , αυτός είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες η Ελένη Φουρέιρα. Ένα πολύ αναμενόμενο cd που θα συμπεριλαμβάνει μερικές από τις μελλοντικές ποπ επιτυχίες.

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να κυκλοφορήσει το νέο της cd. Ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Ελένης Φουρέιρα είναι «Άνεμος Αγάπης», εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στην νέα αυτή δουλειά. Προάγγελο της νέας αυτής δισκογραφική δουλειάς της Ελένης Φουρέιρα αποτελούν τα δυο πρώτα single που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό η νεαρή τραγουδίστρια και έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, τα τραγούδια «Άνεμος αγάπης» και «Μου ΄παν η αγάπη».

Ενώ η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς συνεχίζει ταυτόχρονα και τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών. Στο Κέντρο Αθηνών Βέρτης Φουρέιρα έχουν καταφέρει να κλέψουν τον φετινό χειμώνα την παράσταση με τις εμφανίσεις τους και να αποτελούν ένα από τα αγαπημένα στέκια της νυχτερινής Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Βέρτης Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών εδώ.

Εξώφυλλο cd «Άνεμος αγάπης – Ελένη Φουρέιρα»

anemos-agapis-eleni-foureira