Ανεπανάληπτες στιγμές στο Acro Club με το Γιώργο Σαμπάνη!

Καταπληκτικός ο Γιώργος Σαμπάνης στο ξεκίνημα της σεζόν στο Acro Club! Οι θαμώνες στο νεανικότερο σχήμα του φετινού χειμώνα φεύγουν ενθουσιασμένοι το ένα βράδυ μετά το άλλο.

Ο πιο ταλαντούχος ερμηνευτής της γενιάς του, στην πιο δημιουργική του περίοδο. Φαίνεται πως κερδίζει συνέχεια έδαφος και ”κοιτάζει στα μάτια” εμπειρότερους συναδέλφους του και παλιότερα ονόματα του χώρου. Ο Γιώργος Σαμπάνης πρωταγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο κέφι και εκπλήξεις και η επιτυχία συνεχίζεται. Εντυπωσιακά μπαλέτα ανάμεσα στις υπέροχες live ερμηνείες και τα ”καμώματα” ικανότατων dj. Οι αντιδράσεις και η ανεβασμένη στα ύψη διάθεση του κόσμου είναι οι καλύτερες αποδείξεις.

Σαμπάνης Τάμτα Λιόλιου Acro Club, ένας φανταστικός συνδυασμός, με τις δύο κυρίες της παρέας να τα δίνουν όλα δημιουργώντας ένα κλίμα ανεπανάληπτο. Η Γιάννα Τερζή, οι REC, ο Λάμπρος Λάζαρης και άλλοι άνθρωποι του χώρου, καταλληλότεροι να κρίνουν, είχαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τις ώρες που πέρασαν στο Acro Club. Βρήκαν λοιπόν το σημείο μηδέν της Αθηναϊκής νύχτας για φέτος…

sabanis_acro_club sabanis_acro_club_2014 sabanis_tamta_acro