Άννα Βίσση & Μελίνα Ασλανίδου παρέα στο Central

Η βραδιά της Πρωτομαγιάς ήταν ξεχωριστή για τους θαμώνες του Central. H σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίσση επέλεξε το σχήμα με την αγαπημένη φίλη της Καίτη Γαρμπή. Η ίδια επιλογή και από την Μελίνα Ασλανίδου, φίλη και συνεργάτης του Γιώργου Παπαδόπουλου, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την όμορφη παρέα.

Η Άννα Βίσση συνάντησε και επί σκηνής την Καίτη Γαρμπή, με το κοινό να ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. Οι δύο εξαιρετικές παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου ερμήνευσαν μοναδικά κλασσικά τραγούδια και έτσι ο μήνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για το κοινό του Central.

Η γοητευτική και πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια Μελίνα Ασλανίδου την ίδια νύχτα αποφάσισε να διασκεδάσει, και εκείνη στο Central, με τον υπέροχο φίλο και συνάδελφο Γιώργο Παπαδόπουλο, με τον οποίο συνεργάζεται δισκογραφικά αλλά και τηλεοπτικά, με την παρουσία τους στο The Voice. Η Καίτη Γαρμπή την παρότρυνε και εκείνη δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει, δημιουργώντας ενθουσιασμό στον κόσμο με τη μαγευτική φωνή της.

Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ναταλία Γερμανού αποτελούν το υπέροχο φετινό σχήμα του Central. Από τα μέσα Απριλίου και για όλη την καλοκαιρινή σεζόν θα είναι κορυφαία επιλογή για τη διασκέδασή μας. Στο δίδυμο που ξεσήκωσε τη Θεσσαλονίκη προστέθηκε μια κορυφαία καλλιτεχνική παρουσία, αυτή της πληθωρικής Ναταλίας.

aslanidou-garbi

aslanidou-papadopoulos-central

vissi-garbi-central