ΆΝΟΔΟΣ

Anodos, Κωστόπουλος Ιακώβου

Και αυτή τη σεζόν ο Χάρης Κωστόπουλος βάζει φωτιά στην νυχτερινή ζωή της πόλης μας από το νυχτερινό κέντρο Άνοδος! Μαζί του εμφανίζονται ο Bo, η Μαρία Ιακώβου , η Χριστίνα Παπαδάκη και ο Γιάννης Ιερεμίας.

Μετά από ένα μοναδικό comeback που έκανε αυτό τον χειμώνα με τον Χρήστο Δάντη, ο Χάρης Κωστόπουλος συνεχίζει δυναμικά με ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα στο οποίο θα διασκεδάσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός πολύ μεγάλων επιτυχιών, θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του «Πρώτο θέμα», «Πουλάω τρέλα», «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα» και πολλά άλλα .

Ο εκρηκτικός Βο έρχεται στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος» και θα μας προσκαλέσει στο δικό του party! Με τραγούδια χορευτικά που αγαπήθηκαν όσο λίγα τα τελευταία χρόνια, ο Βο έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει βρεθεί στην κορυφή των chart.

Στην Άνοδο θα απολαύσουμε και την Μαρία Ιακώβου. Μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες νέες τραγουδίστριες με υπέροχη φωνή και εμφάνιση που καθηλώνει τους πάντες. Την γνωρίσαμε με την μεγάλη επιτυχία «Μαύρα μεσάνυχτα» και συνεχίζει το «Πάντα κρατάει λίγο» που μόλις κυκλοφόρησε.

Το σχήμα στην Άνοδο ολοκληρώνεται με δύο νέα παιδιά, την Χριστίνα Παππά και τον Γιάννη Ιερεμία , που με το ταλέντο και την απίστευτη ενέργειά τους το κέφι θα φτάσει στο κόκκινο!

Ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Βο, η Μαρία Ιακώβου , η Χριστίνα Παππά και  ο Γιάννης Ιερεμίας μας περιμένουν στο κέντρο «Άνοδος». Θα είμαστε όλοι εκεί!

Διεύθυνση: Πειραιώς 183

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή , Σάββατο

– Κανονική Τιμή –
Πλατεία:  / 4 άτομα

– Φοιτητικές Τιμές / 6 άτομα –
Παρασκευή –
Σάββατο –

Τηλέφωνο Κρατήσεων :