Ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε Αντώνη Βαρδή στα Καρντάσιανς

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καρντάσιανς» του Αντ1 και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή. Η συγκίνηση ήταν φυσικό επακόλουθο τόσο για τον ίδιο και τους παρουσιαστές, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό της δημοφιλούς παρέας από τη Θεσσαλονίκη. 

Την μεγάλη του επιτυχία «Δύο Ψέματα» τραγούδησε με τη συνοδεία κιθάρας για τη μουσική του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή. Οι στίχοι είναι του Βασίλη Γιαννόπουλου. Με αφορμή την ερμηνεία του αυτή θυμήθηκε το χαμό του μεγάλου καλλιτέχνη και πολύ καλού του φίλου και είπε δυο λόγια αναφερόμενος σε εκείνον, για το πόσο του λείπει, στιγμές που πέρασαν μαζί και την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Τραγούδησε ακόμα το «Είπα να φύγω»» του επίσης σπουδαίου Γιάννη Πάριου, αλλά και το «Της Ξενιτιάς» του Μίκη Θεοδωράκη, αποδεικνύοντας το ταλέντο του και την αστείρευτη γκάμα τραγουδιών που μπορεί να βάλει στο ρεπερτόριό του.

Φέτος το χειμώνα ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται στο Διογένης Studio παρέα με τον πληθωρικό Γιάννη Ζουγανέλη και τη Μελίνα Ασλανίδου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, σε ένα σίγουρα ξεχωριστό πρόγραμμα.