Αντύπας – Nίκος Βουρλιώτης | Έρχεται ντουέτο έκπληξη + φώτο

Ένα τραγούδι έκπληξη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Αντύπας σε συνεργασία με τον Νίκο Βουρλιώτη. Ένα τραγούδι που θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει ο Αντύπας.

Αντύπας & Nivo μπήκαν πριν μερικές ημέρες στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύουν από κοινού. Ένα τραγούδι που αναμένεται με μεγάλη αγωνία και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις αφού ο συνδυασμός του λαϊκού τραγουδιού του Αντύπα με το ξεχωριστό στυλ του Nivo και των Going through μας προετοιμάζουν για ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα. Ο τίτλος του τραγουδιού δεν είναι ακόμα γνωστός αλλά θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει ο Αντύπας, από την οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα τραγούδια “Βάλτε κάτι να πιώ” και “Μου αρέσει“.

Και ενώ ο Αντύπας ετοιμάζεται για να κυκλοφορήσει την νέα του δισκογραφική δουλειά συνεχίζει ταυτόχρονα και τις εμφανίσεις του στο νυχτερινός κέντρο Βοτανικός. Οι εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός του σχήματος Αντύπας Μακρόπουλος έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και πάνε περίφημα.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Αντύπας Μακρόπουλος στον Βοτανικό εδώ.

antypas-going-through-studio