Απλά Ελληνικά

Είναι βράδυ και θες ΑΠΛΑ να διασκεδάσεις. Θέλεις να διασκεδάσεις ΑΠΛΑ με την αγαπημένη σου παρέα. Θέλεις να διασκεδάσεις ΑΠΛΑ ακούγοντας τα αγαπημένα σου τραγούδια. Θέλεις να διασκεδάσεις ΑΠΛΑ χορεύοντας μέχρι το πρωί. Θέλεις να διασκεδάσεις «ΑΠΛΑ Ελληνικά» ! Το πιο δυνατό ελληνάδικο που θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης για μας και τους φίλους μας βρίσκεται στη Γλυφάδα και έχει το όνομα «ΑΠΛΑ».

Σήμερα που εύκολα βρίσκεις στα club την ξένη μουσική να μπερδεύεται ,ατυχώς πολλές φορές, με τα αγαπημένα σου ελληνικά τραγούδια, το «ΑΠΛΑ» σου δίνει την δυνατότητα να ξεφαντώσεις «Ελληνικά». Στόχος είναι η γνήσια διασκέδαση στον απόλυτο βαθμό με δυνατή μουσική ,ποτό, χαλαρή διάθεση και τους αγαπημένους σου φίλους.

Το party ξεκινάει δυνατά κάθε βράδυ (Δευτέρα έως Κυριακή) από τις 23:00 ,χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό καθώς γίνονται γρήγορες εναλλαγές των αγαπημένων σου ελληνικών , και μόνο , τραγουδιών. Το κέφι βρίσκεται στο κόκκινο και φεύγεις μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες ,δίνοντας την υπόσχεση στον εαυτό σου ότι σύντομα θα επιστρέψεις και θα διασκεδάσεις «ΑΠΛΑ Ελληνικά».

Ο Νίκος Καψάλης επιμελείται την διασκέδασή μας σε ένα υπέροχο χώρο στην Γλυφάδα με το όνομα «ΑΠΛΑ» . Το μόνο μαγαζί στο οποίο θα ξεφαντώσουμε «Ελληνικά».

Γιατί εδώ το μόνο “ξένο” που παίζει, είναι Στάθης Ξένος… Απλα Ελληνικα !!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 81 και Δούσμανη, Γλυφάδα
Ανοιχτά όλες τις ημέρες!