Η Στέλλα Καλλή διασκέδασε στο Posidonio που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Αργυρος Καλλη Ποσειδωνιο

Μια  υπέροχη νύχτα ήθελε να περάσει η νεαρή τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή στο Ποσειδώνιο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός το οποίο επέλεξε για την νυχτερινή της εξόρμηση με την παρέα της.

Από νωρίς βρέθηκε η Στέλλα Καλλή στο Ποσειδώνιο μαζί με την εκλεκτή παρέα της , που αποτελούνταν από μερικούς στενούς φίλους της και συνεργάτες της. Η Στέλλα Καλλή , εκμεταλλευόμενη το διάλειμμα που πραγματοποιεί για μικρό χρονικό διάστημα από τις πίστες επέλεξε το Ποσειδώνιο για την διασκέδαση της με ένα από τα πιο επιτυχημένα και πιο απολαυστικά σχήματα του χειμώνα 2013/2014, το σχήμα Αργυρός Χατζίδου , στο οποίο εμφανίζονται ακόμα ο Ιωακείμ Φωκάς και ο Πάρις. Σαν σωστός οικοδεσπότης καλωσόρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός  την Στέλλα Καλλή με το που αντιλήφθηκε την νεαρή τραγουδίστρια στην σάλα του νυχτερινού κέντρου Posidonio. Η βραδιά ήταν γεμάτη όρεξη και κέφι και οι εκπλήξεις που περίμεναν τους θαμώνες που βρέθηκαν στον Ποσειδώνιο ήταν πολλές. Στην εξέλιξη της βραδιάς  και μετά από την πρόσκληση που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Στέλλα Καλλή ήρθε το ωραιότερο μέρος της βραδιάς. Αργυρός Καλλή  βρέθηκαν μαζί στην πίστα στο Ποσειδώνιο και τραγούδησαν από κοινού μερικές από τις επιτυχίες τους, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες και διασκεδαστικές στιγμές , κοινό που με την σειρά του αποθέωσε τους δυο τραγουδιστές, Αργυρό Καλλή, για την εμφάνιση έκπληξη που έκαναν.

Την ίδια βραδιά στο νυχτερινό κέντρο Posidonio βρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, που διασκέδασε μαζί με την όμορφη παρέα του με τις ερμηνείες του Κωνσταντίνου Αργυρού , της Ελένης Χατζίδου και των υπόλοιπων μελών του σχήματος , ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί στο καμαρίνι του τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να έχουν μικρή συζήτηση μέσα σε φιλικό και ζεστό κλίμα. Βραδιά επωνύμων ήταν αυτή , αφού το Ποσειδώνιο επισκέφθηκε και ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Πάοκ και διεθνής με την εθνική Ελλάδος, Γιώργος Τζαβέλλας, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό εκφράζοντας του την ικανοποίηση για το πρόγραμμα που παρουσιάζουν σε κάθε τους εμφάνιση στο Ποσειδώνιο. Η Ελένη Χατζίδου με τα τραγούδια της, “χειρότερα” ,”αποψή μου” , “κεφάλι αγύριστο” αλλά και πολλά ακόμα τραγούδια άλλων τραγουδιστών έδωσε ρυθμό στην βραδιά , ενώ ο Ιωακείμ Φωκάς με τον Πάρι ξεκίνησαν από νωρίς να διασκεδάζουν τον κόσμο σε ερωτικούς και χορευτικούς ρυθμούς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της προσωπικής του καριέρας, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Βρίσκεται και ηγείται του σχήματος στο Ποσειδώνιο για δυο συνεχόμενες σεζόν με τις εμφανίσεις του και την συνολική του παρουσία να κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Ο κόσμος τον στηρίζει και σε κάθε του εμφάνιση και γεμίζει το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο ασφυκτικά. Φυσικά οι επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού  δεν μένουν μόνο στις εμφανίσεις αλλά συνεχίζονται και δισκογραφικά. Το 2013 ήταν η χρονιά που τον απογείωσε και εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη , με τα τραγούδια “Ποτέ ξανά” , “Παιδί γενναίο” και τις υπόλοιπες κυκλοφορίες του να φτάνουν την κορυφή , αλλά ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν επαναπαύεται και θέλει το 2014 να είναι ακόμα πιο επιτυχημένο για τον ίδιο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο “Δεύτερη φορά”  που έγινε άμεσα επιτυχία μέσα  σε λίγο καιρό , με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ετοιμάζει και άλλα τραγούδια και νέα δισκογραφική δουλειά  δουλεύοντας εντατικά μαζί με τους συνεργάτες του για το καλύτερο δυνατόν.

Η Στέλλα Καλλή , είναι μια από τις πιο υποσχόμενες λαϊκές φωνές της νέα γενιάς. Μετράει είδη  αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Το τραγούδι “αρνούμαι” είναι μια από τις μεγάλες τις επιτυχίες , όπως και το “Έτσι κάνω εγώ” και “Για πόσο ακόμη”. Συνεργάζεται με τον συνθέτη των επιτυχιών τον Φοίβο , που την έχει ξεχωρίσει και την στηρίζει με τα τραγούδια του από τα πρώτα της βήματα. Η νεαρή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή και την σέξι παρουσία της έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για να την ανταποδώσει.

)