Αστέρια Γλυφάδας on stage

Σφακιανάκης - Ηλιάδη , πρεμιέρα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Νο.1 σχήμα της σεζόν ξεκινάει σύντομα στα Αστέρια Γλυφάδας! Ο Νότης Σφακιανάκης και η Αγγελική Ηλιάδη ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας περιμένουν από τις 11 Μαϊου στο αγαπημένος μας νυχτερινό κέντρο στη παραλιακή για να περάσουμε μοναδικά!

Η επιστροφή του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού , Νότη Σφακιανάκη, στα Αστέρια Γλυφάδας, σημαίνει πολλά. Είναι το μαγαζί το οποίο τον ανέδειξε και φιλοξένησε τους φανατικούς θαυμαστές στις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του. Τώρα ο Νότης Σφακιανάκης υπόσχεται να τα δώσει όλα και να μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει, επιφυλάσσοντάς μας πολλές εκπλήξεις. Ο ολοκαίνουριος δίσκος του «16 αυτοτελείς ιστορίες» θα μας κερδίσει και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τα τραγούδια του.

Στα Αστέρια Γλυφάδας θα απολαύσουμε και την Αγγελική Ηλιάδη. Η εκρηκτική τραγουδίστρια που έχει συνυπάρξει και άλλη φορά επί πίστας με τον Νότη Σφακιανάκη και ξέρει πολύ καλά πώς να επικοινωνεί με το κοινό και να βάζει φωτιά στις νύχτες μας. Με την εκπληκτική φωνή της και το ρεπερτόριό της το κέφι θα είναι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο καλύτερος προορισμός στην διασκέδαση και αυτή τη σεζόν είναι μόνο στα Αστέρια Γλυφάδας παρέα με τον Νότη Σφακιανάκη και την Αγγελική Ηλιάδη. Θα είμαστε εκεί!

Asteria Glyfadas Sfakiannakis 2013!

Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 2

 

Τηλέφωνο Κρατήσεων : !