Αυτοκίνηση | Στέλιος Ρόκκος

Αυτοκίνηση | Στέλιος Ρόκκος
4.3 6 ψήφοι

Οι εμφανίσεις για το Στέλιο Ρόκκο και την Κατερίνα Λιόλιου στο Αυτοκίνηση έχουν ολοκληρωθεί.

Το απόλυτο στέκι της περσινής σεζόν στα Βόρεια Προάστια, αλλάζει όνομα και έρχεται πλήρως ανανεωμένο. Το 4711 γίνεται και πάλι… Αυτοκίνηση. Το ιστορικό μαγαζί της Λεωφόρου Κηφισίας φέτος το χειμώνα μας παρουσιάζει τον ένα και μοναδικό Στέλιο Ρόκκο. Η επιλογή διασκέδασης στο γνωστό Live Clubbing, φαίνεται πως και το χειμώνα που μας έρχεται θα αποτελέσει τον πιο must προορισμό στη νυχτερινή Αθήνα.

Ο Στέλιος Ρόκκος, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές στην Ελλάδα. Με καριέρα που σίγουρα θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοί του, έχει καταφέρει να μεσουρανεί στο χώρο του τραγουδιού και της δισκογραφίας πάνω από 20 χρόνια. Αποτελεί έναν από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές, με έντονα ροκ στοιχεία. Η φωνή του, όσο και η παρουσία του στη σκηνή, μαγνητίζει και προσελκύει το κοινό, κάνοντας τον αγαπητό σε όλες τις ηλικίες. Ένα χαρακτηριστικό του που τον κάνει ξεχωριστό, είναι το γεγονός πως μπορεί να ερμηνεύσει σχεδόν όλα τα ήδη τραγουδιού. Ερωτικά, λαϊκά, ροκ είναι μερικά από αυτά που επιλέγει να παρουσιάζει όταν βρίσκεται στη σκηνή. Αποδεικνύει, λοιπόν, πως κάθε είδος τραγουδιού ταιριάζει στη φωνή και την παρουσία του. Μεγάλο προσόν του, αποτελεί το γεγονός πως είναι σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, έχουν την υπογραφή του.

Ο Στέλιος, στην σκηνή έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες , όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιάννης Βαρδής, ο Σάκης Ρουβάς, η Σοφία Αρβανίτη, ο Νίκος Κουρκούλης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης και άλλοι πολλοί. Ακόμη, έχει συνεργαστεί και με τον διεθνούς φήμης Γκόραν Μπρέγκοβιτς. Από το 2008, σε κάθε εμφάνισή του έχει στο πλευρό του και τον αγαπημένο του γιο, Δημήτρη , ο οποίος τον συνοδεύει με την κιθάρα του. Την άνοιξη που μας πέρασε, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του Θέα, στην παραλιακή. Οι δυο καλλιτέχνες όπως είχαν δηλώσει κυνηγούσαν τη συγκεκριμένη συνεργασία πάνω από δύο χρόνια. Παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα με υπέροχα ντουέτα και ξεχωριστές ερμηνείες. Το κοινό που τους είδε μαζί στην σκηνή παρατήρησε πόσο ταιριαστοί και δεμένοι είναι μαζί στη σκηνή.

Από την άλλη, η Αυτοκίνηση, το ιστορικό μαγαζί των Βορείων Προαστίων, έχει κάνει αίσθηση τα τελευταία χρόνια, σαν ένα από τα καλύτερα στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς νυχτερινούς χώρους διασκέδασης -που στο παρελθόν συστέγαζε τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο ύψος του Υγεία. Μετά από μερικά χρόνια απουσίας, άνοιξε ξανά τις πόρτες του το 2014 και υποδέχτηκε το Διονύση Σχοινά, που κατάφερε να μετατρέψει το συγκεκριμένο χώρο σε ένα από τα καλύτερα στέκια. Κατάφερε να μιλούν όλοι για το 4711 και να θέλουν όλοι να βρεθούν σε αυτό. Σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, μένοντας ανοικτό για το κοινό τουλάχιστον οκτώ μήνες. Το πρόγραμμα είχε εναλλαγές μουσικών επιλογών από Dj και αντίστοιχα από τον ίδιο το Διονύση Σχοινά. Στο συγκεκριμένο μοτίβο θα κινηθεί και φέτος το πρόγραμμα, στο τιμόνι του οποίου θα βρίσκεται ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος.

Στέλιος Ρόκκος – Αυτοκίνηση, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με όμορφες μουσικές εναλλαγές. Ο γνωστός τραγουδιστής, που ξέρει όσο λίγοι πώς να ξεσηκώνει το κοινό, είναι έτοιμος να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο των Βορείων Προαστίων. Όπως όλα δείχνουν, οι πόρτες του μαγαζιού θα ανοίξουν στις 9 Οκτωβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές όλο το χειμώνα για το κοινό που θέλει να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Η Αυτοκίνηση, λοιπόν, καθώς και ο Στέλιος Ρόκκος θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν όλο τον κόσμο της Αθήνας στα Βόρεια και να τους κάνουν να επισκέπτονται ξανά και ξανά το συγκεκριμένο μουσικό χώρο.

Στέλιος Ρόκκος – Αυτοκίνηση, χειμώνας 2015-2016 !

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 7, Μαρούσι
Ημέρες Λειτουργίας και Τιμές

– Παρασκευή –
Απλή Φιάλη 120€ / 4 άτομα
Φοιτητική Προσφορά 100€ / 6 άτομα

– Σάββατο –

Απλή Φιάλη 120€ / 4 άτομα
Φοιτητική Προσφορά 100€ / 6 άτομα

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : !

Κράτηση

 

Μπουζούκια Αυτοκίνηση: Πληροφορίες για το Νυχτερινό Κέντρο Αυτοκίνηση