Cabal Club

cabal club

Το Cabal Club επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο χώρο της Ιερά Οδού που πέρυσι περάσαμε αξέχαστες βραδιές. Αυτός ο χειμώνας στο Cabal έρχεται και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Το hotspot της νυχτερινής Αθήνας είναι το Cabal Club και αναλαμβάνει τη διασκέδασή μας από τις 27 Σεπτεμβρίου!

Ένας ολοκαίνουριος χώρος , εκεί ακριβώς όπου βρισκόταν το Candy Bar.  Το club, Cabal είναι μια νέα πρόταση στην νυχτερινή διασκέδαση και αναμένεται να μας εντυπωσιάσει με τα μοναδικά event και το αξεπέραστο  design του που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα καλύτερα club της Ευρώπης. Ένας μεγάλος και άνετος χώρος με όμορφες παρουσίες και τους καλύτερους DJ μας περιμένει για να περάσουμε υπέροχα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μοναδικά πάρτυ με Mainstream μουσικές επιλογές από ξεχωριστούς Dj’s μετατρέπουν το Cabal στον απόλυτο χώρο διασκέδασης για τους απανταχού Clubbers!

Με ανυπομονησία περιμένουμε να ανακαλύψουμε τι εκπλήξεις μας ετοιμάζει το Cabal Club. Το σίγουρο είναι ότι με κορυφαίους DJ στα decks και  μουσικές βραδιές που καλύπτουν όλα τα γούστα, ο προορισμός στην διασκέδαση θα είναι μόνο το Cabal Club!

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 41

Τιμές / 6 άτομα

Παρασκευή – 90€
Σάββατο – 90€

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What’s Up!