Cabaret at Romeo: Νίνο – Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Νίνο στην πίστα του Cabaret at Romeo.

Το Cabaret at Romeo «γύρισε ξανά» για βράδια «καταπληκτικά». Μια ολοκαίνουργια συνεργασία ξεκινά. Νίνο και Λάμπης Λιβιεράτος, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να ξεσηκώσουν το κοινό της παραλιακής. Μετά την καλοκαιρινή διακοπή του νυχτερινού κέντρου, το σχήμα ανανεώνεται και κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου 2015. Μαζί τους,  η Ελεάνα Αζούκη, ο Αντώνης Domino και η Jojephine. Σίγουρα οι δυο καλλιτέχνες θα  προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το «απόλυτο στέκι» του χειμώνα, κάνοντας όλο τον κόσμο να πηγαίνει… παραλιακή!

O Νίνο, που τον απολαμβάναμε μέχρι πέρσι τα Χριστούγεννα στο χειμερινό Cabaret, στο Κολωνάκι, έρχεται ανανεωμένος και με γεμάτες μπαταρίες, με τη νέα του αυτή συνεργασία. Ο νεαρός τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει πίσω του τις μεγάλες πίστες και κάνει εμφανίσεις σε μικρότερους χώρους και lives με τη μπάντα του, φαίνεται πως θέλησε να βρεθεί ξανά σε ένα μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο. Το Cabaret Romeo, ακούγεται ως η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο, καθώς συνδυάζει την αισθητική ενός club, αλλά παράλληλα, δε χάνει από τη μαγεία ενός μεγάλου χώρου διασκέδασης. Η χρονιά λοιπόν, για το Νίνο φαίνεται πως καλά κρατεί , καθώς και η τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Καταπληκτικά», σημειώνει τεράστια επιτυχία. Τα ραδιόφωνα δε σταματούν να παίζουν το τραγούδι του, όπως επίσης και στο διαδίκτυο η επιτυχία του τραγουδιού, είναι εξίσου μεγάλη.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος από την πλευρά του, φαίνεται να διανύει μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, μετά την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα. Ο τραγουδιστής, που τα τελευταία περίπου δύο χρόνια έχει επανέλθει στα πράγματα, δηλώνει πανέτοιμος για το νέο του ξεκίνημα. Από πέρσι ειδικά, που εμφανιζόταν μαζί με το Θάνο Καλλίρη, είχε δείξει πως η επιστροφή του «πήγε» και το κοινό που τον είδε ξανά, εντυπωσιάστηκε. Η περσινή, λοιπόν, χρονιά και η άκρως πετυχημένη συνεργασία του με το Θάνο Καλλίρη, σίγουρα συνέβαλε και στη φετινή του συνεργασία. Το μουσικό στιλ και ο συνδυασμός του Λάμπη με το Νίνο, έρχεται να επιβεβαιώσει την επιτυχία με την καλλιτεχνική ταύτιση των δυο τραγουδιστών.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος εξάλλου, είναι συνηθισμένος στην επιτυχία, καθώς για πάνω από μια δεκαετία γέμιζε μεγάλες πίστες και έκανε χαμό με τα τραγούδια του. Κανείς δεν ξεχνά τραγούδια του, όπως το «Μπαμ και κάτω», το «Ας είχα τη δύναμη», το «Στη φωτιά» και άλλα πολλά. Επίσης, καλλιτεχνικές συνεργασίες, όπως αυτή με τη Δέσποινα Βανδή το 2000 στη σκηνή του REX, βιώνοντας και οι δυο την απόλυτη επιτυχία. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό κάτι που πολλοί δε θα θυμούνται- τις πρώτες μουσικές επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή, τους στίχους έχει γράψει ο Λάμπης. Χαρακτηριστικά το «Έφυγες» και το «Δεν πεθαίνει», από το δίσκο «Εσένα περιμένω», έχουν την υπογραφή του.

Το Cabaret at Romeo, που φέτος άλλαξε μορφή και δημιούργησε ένα πανέμορφο σκηνικό, προδιαγραφών εξωτερικού, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να μας υποδεχτεί. Σίγουρα ο χώρος του δε θυμίζει σε τίποτα τα γνωστά ελληνικά μαγαζιά, καθώς η αισθητική και η διακόσμηση του κάνουν τη διαφορά.  Στοιχεία όπως, τροπικά δέντρα, λαμπερά κρύσταλλα, δημιουργούν ένα συνδυασμό σκηνικών και χρωμάτων με άκρως καλοκαιρινή διάθεσή. Το σχήμα ολοκληρώνουν με την παρουσία τους, η Ελεάνα Αζούκη, ο Αντώνης Domino και η Jojephine, που με τη φρεσκάδα τους θα προσθέσουν στο σχήμα ιδιαίτερη νότα.

Νίνο – Λάμπης Λιβιεράτος Cabaret at Romeo, έρχονται αυτό το χειμώνα να κάνουν τη διαφορά. Η συνεργασία, λοιπόν, των δυο φίλων σίγουρα θα προκαλέσει και θα προσελκύσει τον κόσμο να πάει να τους δει μαζί στη σκηνή. Η διαφορετικότητα του Νίνο με τα pop στοιχεία του, σε συνδυασμό με τη διαχρονικότητα του Λάμπη  θα προσδώσουν  μια εκρηκτική παρουσία πάνω στη σκηνή και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως διασκεδαστικό και ξεσηκωτικό.

Νίνο –Λάμπης Λιβιεράτος – Cabaret at Romeo, χειμώνας 2015-2016