Δείτε τον Γιώργο Τσαλίκη σε ρόλο Super Mario και τον Rock Πάνο Καλίδη + φώτο

Στο Central live πραγματοποιήθηκε το πιο τρελό αποκριάτικο πάρτυ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου με το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης Ντάντα  να εμφανίζεται  επάνω στην πίστα του  Central live μεταμφιεσμένο.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ντυμένος Super Mario, ο Πάνος Καλίδης σε ρόλο ροκ σταρ και η Geisha Βασιλική Νταντά έκλεψαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους στην πίστα του Central live clubbing.

Το Central live είχε γεμίσει από νωρίς με τον κόσμο να γεμίζει το μαγαζί ασφυκτικά. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι που διασκέδασαν με το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν δυο από τα ονόματα που βρέθηκαν στο Central live και τραγούδησαν παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ακόμα η  εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου εντυπωσίασε με την παρουσία της ενώ επισκέφθηκε και τον Πάνο Καλίδη στα καμαρίνια.  Στο  Central live βρέθηκε και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Χρύσα Καλπάκη ο Αλέξανδρος Νότας, ο Νίκος Ζωιδάκης  και αρκετοί ακόμα επώνυμοι που απόλαυσαν το σχήμα και γλέντησαν στο πιο τρελό αποκριάτικο πάρτυ.

Οι εμφανίσεις για το σχήμα Τσαλίκης Καλίδης στο Central live συνεχίζονται , για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

central-live-tsalikis

central-live-kalidis

central-live-ntanta-vasiliki

central-live-tsalikis-aslanidou

central-tsalikis-papadopoulos

central-live-tsalikis-zoidakis