Χριστίνα Μήλιου

Η Χριστίνα Μήλιου είναι το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας. Πολύ ταλαντούχα και με εκρηκτική εμφάνιση έχει ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Ο πατέρας της Χριστίνας ήταν μαέστρος σε νυχτερινά κέντρα και η μητέρα της τραγουδίστρια. Η απώλεια του πρώτου ήταν μια πραγματικά δύσκολη στιγμή, όμως όπλισε με δύναμη και υπομονή τη νεαρή ερμηνεύτρια. Μοιραία η Χριστίνα έχοντας τις παραστάσεις και τα ακούσματα δε θα μπορούσε να μην τραβήξει τον ίδιο δρόμο. Για να ανταπεξέλθει στη διάρκεια των μουσικών σπουδών της εργαζόταν είτε ως σερβιτόρα είτε σε κάποιον παιδότοπο.

Στα 10 της χρόνια η Χριστίνα Μήλιου τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη με την Ελίνα Κωνσταντοπούλου το ”Με λένε Πόπη”. Κλείνοντας τα 18 ξεκινάει και με τη βούλα την καριέρα της σε πίστες της πρωτεύουσας κλέβοντας τις εντυπώσεις από την αρχή. Την περυσινή χρονιά βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Απέργη σε ένα show εντυπωσιακό και καθαρά λαικό, ενώ φέτος θα ακολουθήσει την Έλλη Κοκκίνου σε όλη την Ελλάδα και την Αμερική ”σκορπίζοντας πανικό”. Μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και σέξι παρουσία στη σκηνή, έχει κερδίσει το κοινό όπου κι αν εμφανίστηκε. Επόμενος στόχος η δισκογραφική της παρουσία. Λατρεύει την Άννα Βίσση και το Νίκο Βέρτη. Τα πρότυπά της και τα ακούσματα συνοψίζονται κυρίως σε παλιότερους σπουδαίους καλλιτέχνες όπως η Χάρις Αλεξίου, η Γλυκερία, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Πάριος.

Δισκογραφία

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Χριστίνα Μήλιου ήταν ένα ντουέτο με το Θάνο Πετρέλη το οποίο έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία, τίτλος του τραγουδιού «Πες μου».

Εμφανίσεις

Από την αρχή της καριέρας της έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές πίστες, ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ποσειδώνιο τη χειμερινή σεζόν 2013 – 2014.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους τη βρίσκει δίπλα στο Γιώργο Γιαννιά και το Νίκο Μακρόπουλο στο Romeo.

Ενώ τη χειμερινή σεζόν 2014 – 2015 οι εμφανίσεις της στο Frangelico μαζί με το Χρήστο Χολίδη και το Σταμάτη Γονίδη κλέβουν την παράσταση.