Χριστουγεννιάτικος Γιώργος Σαμπάνης στην Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι των Χριστουγέννων ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τραγούδησε ζωντανά και μίλησε για το πρόγραμμα στο Acro Club  όπου εμφανίζεται φέτος το χειμώνα.

 

Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής μας έδωσε μια εικόνα του προγράμματος που παρουσιάζει στο νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού. Μίλησε για «πρόγραμμα πολυμορφικού χαρακτήρα, που περιέχει πολλές μουσικές, ποπ, ροκ, λαικά τραγούδια, και λίγο από ξένη μουσική». Στη συνέχεια είδαμε ένα δείγμα από το πρόγραμμα αυτό, με τραγούδια δικά του, παλιά και καινούρια, αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Για παράδειγμα ακούσαμε τα «Σ’ αφήνω στον επόμενο», «Είσαι μυστήριο τρένο», από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τα «Είσαι Φοβερή», «Τρεις το πρωί» και τη «Ρόζα». Αναφέρθηκε στο πόσο πολύ τον ικανοποιεί το τραγούδι, αλλά και το να γράφει όμορφα τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες.

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Γιώργος Σαμπάνης, σε μια σούπερ χρονιά για τον ίδιο,  πρωταγωνιστεί φέτος σε ένα νεανικό σχήμα στο επίσης ανανεωμένο Acro Club, μαζί με την πανέμορφη Τάμτα και την μοναδική «ρούκι» Κατερίνα Λιόλιου. Είναι σίγουρα ένας από τους πιο hot προορισμούς στην Αθήνα για φέτος.