Ο Πάνος Κιάμος με τη Στέλλα Καλλή και τους Kings στο Club 22!

Ο Πάνος Κιάμος για τέταρτη  συνεχόμενη χρόνια θα μας υποδέχεται από τη σκηνή του πετυχημένου, πλέον, Club 22. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται η μοναδική Στέλλα Καλλή και το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα Kings. Ένα άκρως διασκεδαστικό και νεανικό σχήμα που έρχεται να βάλει «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα για τη σεζόν 2015-2016.

Κιάμος – Καλλή – Kings στο Club 22

O Πάνος Κιάμος είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ξεσηκώνει με την παρουσία του το κοινό όσο λίγοι. Έχει αποδείξει, ότι μπορεί να «σηκώσει» πίστες ολόκληρες μόνο με την παρουσία του. Ως γνωστόν, απέφευγε για χρόνια τις μεγάλες συνεργασίες με άλλα εξίσου μεγάλα ονόματα. Ο κόσμος που τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του, εντυπωσιάζεται με τον τρόπο που ξεσηκώνει τους πάντες, ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Είναι από τους μοναδικούς καλλιτέχνες που ο κόσμος τον επισκέπτεται περισσότερο από μια φορά μέσα στη χρονιά. Έχει αναρίθμητες μουσικές επιτυχίες, με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό. Έχει πραγματοποιήσει πολλές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα σχήματα της Αθήνας, ορισμένοι από αυτούς είναι τα Αστέρια Γλυφάδας, όπου εμφανιζόταν για χρόνια, το Ποσειδώνιο και η Άνοδος.

 Η διασκέδαση στα μαγαζιά  που εμφανίζεται είναι δεδομένη και συγκεκριμένα στο Club 22 είναι μια συνεργασία που για τέταρτη συνεχή χρονιά θα αναδειχτεί ως μοναδικό «στέκι» από τον κόσμο. Τη σεζόν 2012-2013, ο Πάνος εμφανιζόταν μαζί με τους Going Through, ενώ τη σεζόν 2013-2014 με του Vegas. Την περσινή σεζόν μοιράστηκε τη σκηνή με την Ελένη Χατζίδου και το Σταν.

Η Στέλλα Καλλή, αποτελεί μια από τις νέες λαϊκές φωνές που με την παρουσία της εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια. Το ντεμπούτο της έγινε πριν μερικά χρόνια με τη συνεργασία της με το Φοίβο. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει, σε συνεργασία με το Φοίβο,  έξι singles. Η Στέλλα είχε μάλιστα την τιμή στο δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε να συνεργαστεί με τον ένα και μοναδικό Γιάννη Πάριο. Το ντουέτο της με τον αξεπέραστο ερμηνευτεί, το κρατάει σαν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που της έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού. Πέρσι διέκοψε την αποκλειστική συνεργασία της με το Φοίβο και την εταιρεία του, υπογράφοντας στην Cobalt Music. Μάλιστα η κυκλοφορία του πρώτου τους single στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντας μας μια μοναδική μπαλάντα με τίτλο «Τίποτα». Η τραγουδίστρια, μάλιστα,  θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο.

Το μουσικό σχήμα θα ολοκληρώσουν με την παρουσία τους το άκρως νεανικό και πετυχημένο, μουσικό συγκρότημα, οι Kings.

Να αναφέρουμε ότι στο χώρο που στεγάζεται το Club 22, για χρόνια έχουν υπάρξει τα μεγαλύτερα και πιο φημισμένα clubs της νυχτερινής Αθήνας. Χαρακτηριστικά, clubs όπως το Prime και La Mamounia, δέσποζαν με την παρουσία τους την Αθήνα. Το 2012 όμως, ανακαινίστηκε και μετονομάστηκε σε Club 22 και έγινε ένας από τους απόλυτους προορισμούς ,στο τιμόνι του οποίου βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια ο Πάνος Κιάμος. To νυχτερινό κέντρο, λοιπόν, και φέτος είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στο χώρο του, με ένα άκρως ανανεωμένο και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Ο φετινός χειμώνας, λοιπόν, αναμένεται ο καλύτερος για το Club 22 έχοντας στο τιμόνι του τον Πάνο Κιάμο, την ξεχωριστή Στέλλα Καλλή  και το νεανικό συγκρότημα Kings. Η  ημερομηνία έναρξης του σχήματος δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, αλλά σίγουρα θα είναι στα μέσα Οκτώβρη. Άρα, δεν έχουμε πάρα να περιμένουμε ώσπου να ανοίξουν οι πόρτες του νυχτερινού κέντρου για το κοινό και να μας υποδεχτούν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες. Ένα σχήμα που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και θα παραμείνει για όλο το χειμώνα ανοιχτό. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι ήταν από τα πρώτα σχήματα που άνοιξαν, τέλη Οκτώβρη και έριξε αυλαία τέλος Μαΐου.

Πάνος Κιάμος –Στέλλα Καλλή – Kings, χειμώνας 2015- 2016

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22, Αθήνα

Πάνος Κιάμος

Στέλλα Καλλή

Kings