Το COSMOStage αλλάζει όνομα και γίνεται ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178.

Πεγκυ Ζηνα Ενοχα Μυστικα

Το COSMOStage αλλάζει όνομα και γίνεται ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178.

Άλλο ένα πολύ δυνατό σχήμα που ανεβάζει τον πήχη στην νυχτερινή διασκέδαση από 5 Οκτωβρίου , μόνο στο ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Δήμος Αναστασιάδης αναλαμβάνουν δράση και ετοιμάζουν ένα υπέροχο πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις μόνο για ‘μας!

Η μοναδική Πέγκυ Ζήνα , μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις της την προηγούμενη σεζόν με την Πάολα , επιστρέφει στις πίστες δυναμικά. Ξεκούραστη , με γεμάτες μπαταρίες και σε πολύ καλή φόρμα, η νέα μαμά δηλώνει πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και να μας κάνει να διασκεδάσουμε μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μεγάλη δισκογραφική της επιτυχία μετά την γέννηση της κόρης της, την έχει φέρει στην κορυφή των chart και τα τραγούδια της «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» και «Εγώ θα τραγουδήσω» ακούγονται παντού. Στην ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 η Πέγκυ Ζήνα θα μας ταξιδέψει με τις νέες και παλαιότερες επιτυχίες της που έχουν αφήσει εποχή.

Το σχήμα συμπληρώνει ο μοναδικός Δήμος Αναστασιάδης. Ένας νέος καλλιτέχνης που πολύ γρήγορα απέκτησε πλήθος φανατικών θαυμαστών που τον ακολουθούν πιστά. Έχει υπέροχη φωνή και όχι μόνο τραγουδάει , αλλά και γράφει μοναδικά λαϊκά τραγούδια ενώ παράλληλα μπορεί να μας ταξιδέψει και με ερωτικές μπαλάντες. Τα τραγούδια του «Τώρα» και «Χτίσε μια γέφυρα» έχουν κατακτήσει το κοινό και έχουν γίνει hit.

Ενώ μαζί τους θα εμφανίζονται δύο νέοι καλλιτέχνες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Λούκας Γιώρκας.

Η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ονόματα και έχει εμφανιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία στις μεγαλύτερες πίστες. Είναι σίγουρο ότι μαζί της θα περάσουμε υπέροχα!

Ο γοητευτικός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας έχει συνεργαστεί ξανά με την Πέγκυ Ζήνα και είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα βρίσκεται και πάλι κοντά της. Θα μας ξεσηκώσει με χασάπικα και ζεϊμπέκικα και το κέφι θα φτάσει στο κόκκινο.

Το ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 και αυτή τη σεζόν μας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. Η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Λούκας Γιώρκας μας εγγυώνται βράδια απόλυτης διασκέδασης!

Διεύθυνση: Πειραιώς 178

– Τιμές –

Κανονική Χρέωση: 150€ / 4 άτομα

– Φοιτητικές Τιμές –
Παρασκευή – 110€ / 6 άτομα
Σάββατο – 120€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What’s Up!