Χρήστος Δάντης και Χάρης Κωστόπουλος στα Αστέρια Γλυφάδας!

Δαντης Κωστοπουλος Αστερια Γλυφαδας

Μια ανατρεπτική συνεργασία στο τέλος του καλοκαιριού έρχεται να βάλει φωτιά στις πίστες της Αθήνας! Ο Χρήστος Δάντης και ο Χάρης Κωστόπουλος μαζί στα Αστέρια Γλυφάδας από τις 24 Αυγούστου!

Οι δύο καλλιτέχνες συμφώνησαν σε όλα με τον επιχειρηματία κ. Αργύρη Παπαργυρόπουλο και όσοι επιστρέψουν τέλος του καλοκαιριού από τις διακοπές τους θα μπορούν να τους απολαύσουν στα Αστέρια Γλυφάδας.

Ο Χρήστος Δάντης που τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό come back στα μπουζούκια της πρωτεύουσας. Διασκεδαστικός και μεταδοτικός.. έτοιμος όπως πάντα να ερμηνεύσει τις ροκιές και τις μπαλάντες του.. τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί ο Χάρης Κωστόπουλος με τη μοναδική λαϊκή φωνή του και το πιστό κοινό που τον στηρίζει.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρόβες “δίνουν και παίρνουν” αφού οι δύο τραγουδιστές θέλουν να παρουσιάσουν κάτι το διαφορετικό που θα αρέσει στον κόσμο.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Χάρης Κωστόπουλος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον ένα καλλιτέχνη να οδηγεί τον άλλο στα δικά του μονοπάτια.. από 24 Αυγούστου στα Asteria Glyfadas!

Διεύθυνση: Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

– Τιμές –
Παρασκευή – 130€ / 4 άτομα 

Σάββατο – 130€ / 4 άτομα

– Φοιτητικές Προσφορές –
Παρασκευή – 110€ / 6 άτομα 

Σάββατο – 120€ / 6 άτομα

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : 211.800.1300 ή στο 698.67.08.008 What’s Up!

Κράτηση

Χρήστος Δάντης – Το παλιό μου παλτό

Χάρης Κωστόπουλος – Πρώτο Θέμα