Ποιοι διάσημοι διασκέδασαν με τον Πλούταρχο στο Posidonio

Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος δίνει τα ρέστα του σε κάθε του εμφάνιση στο Posidonio, το νυχτερινό κέντρο – σταθμό για την καριέρα του αγαπημένου ερμηνευτή. Οι παραστάσεις που δίνει καθηλωτικές, με ρεπερτόριο γεμάτο αξέχαστες επιτυχίες του, αλλά και νεότερα όμορφα τραγούδια, όπως τα ”Ο άνθρωπός σου”, ”Μια μέρα θα είμαστε μαζί”, ”Μια μεγάλη αγάπη”, ”Ειλικρινά”, ”Θέλω να προσέχεις”, ”Ναρκοπέδιο η ζωή μου” και άλλα.

Στο Posidonio διασκέδασαν το τελευταίο διάστημα αρκετοί διάσημοι θαμώνες και φίλοι του καλλιτέχνη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την παρέα του, η πανέμορφη Ειρήνη Μερκούρη, που τραγούδησε κιόλας στο πλάι του, η Φανή Δρακοπούλου – τραγούδησε τις ”Εκκρεμότητες” – και ο δημοφιλής Πέτρος Ίμβριος επίσης πέρασαν για λίγο από την πίστα μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο, όπως και ο Λευτέρης Κιντάτος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του και το αποδεικνύει πάνω στη σκηνή. Στην ανεβασμένη διάθεση συμβάλει και ο ταλαντούχος και γεμάτος ενέργεια Κώστας Μαρτάκης, με την επιτυχία ”Ούτε ήξερες” να έχει κιόλας λατρευτεί από τον κόσμο. Στο σχήμα δίνουν ξεχωριστές αποχρώσεις οι Boys and Noise, η Βίλλυ Ραζή και οι εκρηκτικές Josephine και Βαλένθια. Φωτιά στην Αθηναϊκή νύχτα λοιπόν από το Posidonio.

merkouri-posidonio

ougarezos-posidonio

 

villy-razi-posidonio

boys-and-noise-posidonio

 

kintatos-posidonio