Diogenis Studio | Ρέμος – Νικολόπουλος – Γλυκερία

Οι εμφανίσεις στο Diogenis Studio για τον Αντώνη Ρέμο, το Χρήστο Νικολόπουλο και τη Γλυκερία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23 Απριλίου.

Νέα συνεργασία έρχεται στο Διογένης Studio. Αυτή τη χρονιά, ο ένας και μοναδικός Αντώνης Ρέμος μας παρουσιάζει κάτι διαφορετικό. Φαίνεται πως οι ιδιαίτερες μουσικές συνυπάρξεις ταιριάζουν στον καλλιτέχνη, καθώς επίσης και στο γνωστό νυχτερινό κέντρο. Στη σκηνή μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, θα δούμε τη Φωτεινή Δάρρα και το γνωστό μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Μια πρόταση, λοιπόν, διαφορετική στις Αθηναϊκές πίστες.

Ο Αντώνης Ρέμος, φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της νυχτερινής διασκέδασης. Πάντα οι συνεργασίες του ξεχωριστές. Συνδυάζει μοναδικά παντρέματα πάνω στη σκηνή -επίσης καταφέρνει να συνεργάζεται με πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν και έχουν αποσυρθεί από τις μεγάλες πίστες (βλέπε Μαρινέλλα, Τόλη Βοσκόπουλο). Έχει ανεβάσει μουσική παράσταση με την Άννα Βίσση και έχει καταργήσει τα λουλούδια πάνω στην πίστα. Πέρσι όλο το χειμώνα εμφανιζόταν με τη Μελίνα Ασλάνιδου και το Γιάννη Ζουγανέλη. Ο Αντώνης με τη Μελίνα συνέχισαν τις εμφανίσεις τους στη συμπρωτεύουσα στο τέλος του καλοκαιριού. Ακόμη, αριθμεί πολλές συνεργασίες με σχεδόν όλους τους καλλιτέχνες της γενιάς του καθώς και μεγαλύτερους. Συγκεκριμένα, Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δημήτρης Μητροπάνος, Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου, Άννα Βίσση και άλλοι πολλοί. Σημαντικές στιγμές για τον καλλιτέχνη αποτελούν οι συνεργασίες του με τους κορυφαίους μουσικοσυνθέτες της χώρας μας, οι οποίοι έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης , ο Γιάννης Σπανός, ο Μίμης Πλέσσας , ο Αντώνης Βαρδής. Ενώ από τους νεότερους έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Φοίβου και του Γιώργου Θεοφάνους.

Η Φωτεινή Δάρρα ως γυναικεία ύπαρξη του σχήματος μας εξέπληξε ιδιαίτερα, καθώς δεν την έχουμε συνηθίσει σε εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες. Σίγουρα και η συνύπαρξη της με τον Αντώνη Ρέμο, ανατρεπτική. Η Φωτεινή Δάρρα, που μας έχει κατά καιρούς καθηλώσει με τις ερμηνείες και την ξεχωριστή της φωνή, έρχεται δυναμικά τη φετινή σεζόν στη σκηνή του Διογένη. Έχει συνεργασθεί με σπουδαίους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες. Χαρακτηριστικά, ονόματα όπως, ο μεγάλος τενόρος Rollando Villazon, , η Βίκυ Μοσχολιού, η Μαρία Φαραντoύρη, ο Χιλιανός τραγουδοποιός και αγωνιστής της δημοκρατίας Angel Parra, καθώς και άλλοι πολλοί. Ακόμη -εκτός από την πολύχρονη συνεργασία της με το συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου- έχει ερμηνεύσει και άλλους σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Νίκος Μαμαγκάκης. Τέλος, έχει συνεργαστεί με τις Ορχήστρες: Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, σε μουσική διεύθυνση Christopher Warren Green, Συμφωνική Ορχήστρα και Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Αllea, Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Σπουδαίος μουσικός και μοναδικός στο μπουζούκι. Η πορεία του στο ελληνικό τραγούδι τεράστια, συμπληρώνοντας σχεδόν 50 χρόνια πορείας. Με το μπουζούκι του έχει συνοδεύσει μερικούς από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του ελληνικού ρεπερτορίου, όπως επίσης, έχει συνθέσει αμέτρητα τραγούδια. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί είναι, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Μαρινέλλα, η Πόλυ Πάνου, η Καίτη Γκρεϋ, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στράτος Διονυσίου.

Το Διογένης Studio, ένας από τους μεγαλύτερους χώρους στην Αθηναϊκή διασκέδαση. Βρίσκεται στο προσκήνιο πολλά χρόνια και έχει καταφέρει να έχει σε προγράμματα του τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος. Καλλιτέχνες που έχουν περάσει από τη σκηνή του Διογένη είναι, η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου και άλλοι πολλοί.

Αντώνης Ρέμος- Φωτεινή Δάρρα- Χρήστος Νικολόπουλος – Διογένης Studio, μας υπόσχονται ένα μοναδικό χειμώνα, με μια ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη. Σίγουρα η συγκεκριμένη συνύπαρξη θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του χειμώνα. Επομένως, φέτος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Διογένης Studio σε ένα πρόγραμμα ξεχωριστό από κάθε πλευρά.

Αντώνης Ρέμος- Φωτεινή Δάρρα- Χρήστος Νικολόπουλος – Διογένης Studio, χειμώνας 2015-2016.

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 259, Ν. Σμύρνη

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή , Σάββατο

Τιμές:
Παρασκευή
Απλή Φιάλη 140€ / 4 άτομα
Φοιτητική Προσφορά 130€ / 6 άτομα

Σάββατο
Απλή Φιάλη  160€ / 4 άτομα
Φοιτητική Προσφορά 140€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : !