Διονύσης Σχοινάς στο 4711 – Saturday Closing Party

4711 Διονύσης Σχοινάς, μια συνεργασία που περνά ήδη στην ιστορία της Αθηναϊκής νύχτας μετά από περίπου πέντε χρόνια, αυτό το Σαββάτο 16 του Μάη μας αποχαιρετά για φέτος. Η επιτομή της επιτυχίας πραγματικά και για τη φετινή σεζόν, με το 4711 φυσικά να βρίσκεται πλέον στην πρώην αυτοκίνηση. Μεγάλες στιγμές απο το Διονύση Σχοινά που βρίσκεται στα καλύτερα χρόνια του και το δείχνει στη σκηνή του 4711.

Ο ίδιος ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποχαιρετάει τα φιλαράκια του και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, τους ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του για την παρουσία και την αγάπη τους όλο αυτό τον καιρό. Προσθέτει σε εύθυμο τόνο ότι προηγήθηκε μια ”δύσκολη” χρονιά, αλλά τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.Εύχεται καλό καλοκαίρι και δίνει ραντεβού στη Μύκονο.

Όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά και φέτος, Διονύσης Σχοινάς και 4711 έχουν δημιουργήσει δικούς τους ”κωδικούς” διασκέδασης και επικοινωνίας, που ακολουθούνται με πάθος από ολοένα και μεγαλύτερο κοινό. Δίνουν μια ξεχωριστή νότα στη μουσική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και δεν είναι καθόλου τυχαίο το πόσο μακροχρόνια έχει γίνει η επιτυχία αυτή. Ο μεγάλος ερμηνευτής έχει ένα ξεχωριστό τρόπο και συνεργάζεται αρμονικά και με τους ανθρώπους του ιστορικού νυχτερινού κέντρου.

This Saturday May 16th… 4711 Closing Party!