Διονύσης Ζάχος “The artist show part2” |Κάθε τετάρτη στις 21:00 στο Yolo

The artist show  – part 2: Στο Yolo μας υποδέχεται φέτος ο Διονύσης Ζάχος σε ένα πρόγραμμα το οποίο μας παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στις 21:00 και μας χαρίζει πολλές στιγμές γέλιου με καλό και ποιοτικό χιούμορ.

Ο Διονύσης Ζἀχος και η δυναμική ομάδα του μας περιμένουν στον υπέροχο χώρο του Yolo έχοντας ως σκοπό να χαρίσουν μέσα από το πρόγραμμα τους όμορφες στιγμές γεμάτες γέλιο στο κοινό που τους τιμάει με την παρουσία του. Ο Διονύσης Ζἀχος, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ρένας Εσκενάζυ , σατιρίζει το τεκταινόμενα στην χώρα και στην εγχώρια Showbiz. Το μυστήριο της Αμφίπολης, η Ελένη Φουρέιρα , η Ελεονόρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη, οι κλασσικές αξίες Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ρένα Βλαχοπούλου, Μελίνα Μερκούρη είναι μερικά μόνο από αυτά τα πρόσωπα τα οποία μιμείται στο πρόγραμμα του ο Διονύσης Ζάχος.

Στην παράσταση The artist show – part 2 , εκτός από το άφθονο γέλιο και τις αστείες ατάκες του Διονύση Ζάχου απολαμβάνουμε ένα εντυπωσιακό σκηνικό , ένα υπέροχο σόου με φαντασμαγορικά κοστούμια και με τρομερή μουσική υπόκρουση.