Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχτηκε την καταγωγή της : Γεννήθηκα στην Αλβανία!

Για πρώτη φορά η Ελληνίδα τραγουδίστρια παραδέχτηκε τη καταγωγή της.

Χαρακτηριστικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Kool, δήλωσε:

“Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού”

Ενώ συμπλήρωσε, ότι :

“Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου». «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που “φούσκωσε” η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής”

Η Ελένη Φουρέιρα, που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, στο Κέντρο Αθηνών, δε φοβάται να παραδεχτεί την καταγωγή της, ειδικά τώρα που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από τη φωτογράφιση για το περιοδικό:

eleni foureiraeleni foureira 2eleni foureira 3