Ελεωνόρα Ζουγανέλη “Η επιμονή σου” 29 εβδομάδες στην κορυφή του airplay!

Όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη “Η επιμονή σου” και όλοι έχουμε σιγοτραγουδίσει το τραγούδι αυτό, πόσοι γνωρίζεται όμως ότι “Η επιμονή” της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο;

Για 29 συνεχόμενες εβδομάδες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το τραγούδι της αυτό βρίσκεται στις 2 πρώτες θέσεις του ελληνικού airplay ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τις 17 πρώτες βρισκόταν στην πρώτη θέση και τις 12 επόμενες φιγουράρει στη δεύτερη. Κάτι ανάλογο δεν έχει επαναληφθεί από ελληνικό τραγούδι και αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Στο μεικτό airplay βέβαια (δηλαδή σε ελληνικά και ξένα τραγούδια μαζί ) δεν ισχύει το ίδιο , κατάφερε όμως επί 8 εβδομάδες να βρίσκεται στη θέση #2.

Αναμένουμε να δούμε πόσο ακόμα “Η επιμονή σου” θα βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του airplay και θα καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο κάθε εβδομάδα! Εμείς πάντως από το pamebouzoukia.gr της ευχόμαστε να παραμείνει για μήνες ακόμα : )

Η Ελεωνώρα Ζουγανέλη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα που θα εμφανίζεται αυτό το χειμώνα κάτι το οποίο θα σας ενημερώσουμε με το που υπάρξει κάτι επίσημο, ο Γιάννης Ζουγανέλης από την άλλη θα βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στο Διογένης Στούντιο.