Έλλη Κοκκίνου και Onirama στο Cabaret @ Romeo!

Έλλη Κοκκίνου Onirama Cabaret @ Romeo, το καλοκαίρι του 2015 έρχεται φορτσάτο με τρελή διάθεση. “Με τα μάτια κλειστά” και τη μαγική φωνή της Έλλης Κοκκίνου, ή “Αρχίζει ο χορός” μέσα από το κέφι και την ενέργεια των Onirama. Το δημοφιλέστερο σήμερα ελληνικό συγκρότημα επί σκηνής με την εκρηκτική show woman με τις λαϊκές και ποπ καταβολές.

Το πασίγνωστο εδώ και χρόνια νυχτερινό κέντρο της παραλιακής Romeo μετονομάζεται και μεταμορφώνεται. Το επίσης γνωστό κι αγαπημένο Cabaret κατηφορίζει από το Κολωνάκι και οι δύο αυτές αλλαγές μαζί δημιουργούν ένα ξεχωριστό καινούριο concept που δημιουργεί ήδη μεγάλες προσδοκίες. Οι θαμώνες των δυο μαγαζιών αλλά και οι γνώστες της νυχτερινής ζωής της Αθήνας είναι σίγουροι για την επιτυχία του εγχειρήματος. Το ανατρεπτικό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι καλλιτέχνες έχει όλες τις προυποθέσεις να κάνει το Cabaret @ Romeo καυτό θερινό προορισμό διασκέδασης.

Ο σπουδαίος Αλέξανδρος Ρήγας θα σκηνοθετεί τη γεμάτη εκπλήξεις μουσική πανδαισία. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος της Έλλης Κοκκίνου θα έχει ο Τόνυ Κονταξάκης και των Onirama ο Θοδωρής Μαραντίνης. Σε μια ιδανικά στημένη καλοκαιρινή live σκηνή οι θερμοκρασίες θα χτυπήσουν κόκκινο.

kokkinou-onirama-cabaret-romeo