North Live Stage | Κωστόπουλος – Στάμος – Βασιλάκος

North Live Stage | Κωστόπουλος – Στάμος – Βασιλάκος
3.7 32 ψήφοι

 North Live Stage| Χάρης Κωστόπουλος, Ανδρέας Στάμος, Θανάσης Βασιλάκος, Φανή Αβραμίδου

Μεγάλη πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται στο North Live Stage. Το νυχτερινό κέντρο είναι το παλιό Εμπατή North, που φέτος το χειμώνα μας παρουσιάζει το Χάρη Κωστόπουλο και τον Ανδρέα Στάμο. Μαζί τους στο σχήμα και δύο νέοι αρκετά υποσχόμενοι καλλιτέχνες, ο Θανάσης Βασιλάκος και η Φανή Αβραμίδου.

Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι ένας καλλιτέχνης με μοναδική εμπειρία πάνω στις πίστες. Τόσο όσο μουσικός, αλλά κυρίως ως τραγουδιστής, έχει αποδείξει πως μπορεί να ξεσηκώσει ένα μαγαζί με το πρόγραμμα που παρουσιάζει κάθε χρόνο. Πέρσι ο Χάρης εμφανιζόταν και πάλι στη σκηνή του North Live Stage (πρώην Εμπατή North) –από όπου και αποχώρησε, καθώς ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Caramela Live με τους Κυανό και Αρσενίου. Το κοινό που αγαπά τη λαϊκή μουσική τον εκτιμά ιδιαίτερα και κάθε χρόνο τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του σε όποιο κέντρο και αν εμφανίζεται. Όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί χαμηλό προφίλ και μόνο όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή δίνει το εκατό τις εκατό του εαυτού του μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Ανδρέας Στάμος  από την άλλη, αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης καθώς αριθμοί ήδη 20 χρόνια στις πίστες. Έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες στην  καριέρα του με ονόματα όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλοι πολλοί. Ο Άνδρες, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει μια άκρως ερωτική φωνή  μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλες επιτυχίες και κυρίως ερωτικά τραγούδια. Μερικά από αυτά είναι: το «Πόσο θα ‘θελα», το «Δεν είσαι πια εδώ» και το «Είσαι στη ζωή μου ουρανός». Ο ίδιος όμως, καταφέρνει πάντως στις εμφανίσεις του να ξεσηκώνει το κοινό μέσα από πιο λαϊκά μονοπάτια. Ο τραγουδιστής, που όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι πανέτοιμος για τη νέα του αυτή συνεργασία.

Ο Θανάσης Βασιλάκος είναι ο τρίτος κύριος του σχήματος. Ο νεαρός καλλιτέχνες που θα στελεχώσει με την παρουσία του το σχήμα, σημειώνει ήδη σημαντικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού και την νυχτερινής διασκέδασης. Άλλωστε, μια από τις επιτυχίες του καλοκαιριού, «Το Μαντήλι», ο Θανάσης δε θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε ένα σχήμα με σημαντικούς και καταξιωμένους τραγουδιστές. Ως ανερχόμενος καλλιτέχνης ξεχωρίζει από πολλούς της γενιάς του, με εμφανίσεις στο ενεργητικό του, τόσο στο Frangelico, όσο και στο Central Live.

Η Φανή Αβραμίδου, είναι η μόνη κυρία του σχήματος και όπως αρμόζει σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα θα έχει ξεχωριστή θέση στο μουσικό σχήμα. Η ίδια έχει καταφέρει να συνδυάζει  μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μια πολλά υποσχόμενη φωνή. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Θάνος Πετρέλης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης και άλλοι πολλοί.

Το North Live Stage -όπως είπαμε και πριν- είναι το καινούργιο όνομα του νυχτερινού κέντρου Εμπατή Live. Βρίσκεται στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στα Βόρεια Προάστια  και κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου. Μεγάλη επιτυχία με τις εμφανίσεις τους σημείωσαν οι: Αντύπας, Άντζελα Δημητρίου, Πέτρος Ίμβριος, Σπύρος Σπυράκος, Χαρά Βέρρα, Γιώργος Δασκουλίδης και άλλοι πολλοί. Φέτος το μαγαζί αλλάζει όνομα και έρχεται ανανεωμένο για ένα μοναδικό χειμώνα.

 Χάρης Κωστόπουλος- Ανδρέας Στάμος- Θανάσης Βασιλάκος – Φανή Αβραμίδου- North Live Stage, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια σεζόν που θα βάλει φωτιά στις κρύες νύχτες του χειμώνα μας. Από Παρασκευή 23 Οκτωβρίου παίρνουν θέση, ανεβαίνοντας στη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρου των Βορείων Προαστίων και  αναλαμβάνουν δράση. Η σεζόν, λοιπόν, θα μας βρει στο North Live Stage, στο τιμόνι του οποίου θα βρίσκονται ο Χάρης Κωστόπουλος και ο Ανδρέας Στάμος.

Χάρης Κωστόπουλος- Ανδρέας Στάμος- Θανάσης Βασιλάκος – Φανή Αβραμίδου- North Live Stage, χειμώνας 2015-2016.

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή , Σάββατο

– Τιμές –

 

Τηλέφωνο Κρατήσεων :  !