Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Πάνο Κιάμο στο Club 22!

Πάνος Κιάμος Club 22 – άλλη μια σεζόν ξεκινάει με το δυναμικότερο τρόπο! Εντυπωσιακό τριήμερο opening για τους Κιάμο, Χατζίδου και Stan.

Η λαμπερή πρεμιέρα της Πέμπτης είχε συνέχεια και τις επόμενες δύο ημέρες του ανοίγματος για το σχήμα – έκπληξη του φετινού χειμώνα. Ο μεγαλύτερος Έλληνας διασκεδαστής επέστρεψε επί σκηνής γεμάτος ζωντάνια και κέφι εκτοξεύοντας τη διάθεση και των τυχερών θαμώνων που είχαν φροντίσει να ”κλείσουν θέση”. ”Πάμε Κιάμο κι όλοι πάνω”, όπως είναι γνωστό το σύνθημα που ακούγεται χρόνια τώρα, συνόδευσε και αυτό το ξεκίνημα του δημοφιλούς καλλιτέχνη και βέβαια φρόντισε να το επαληθεύσει πάνω στην πίστα.

Ο γητευτής του γυναικείου φύλου Stan έκανε την αρχή αναδεικνύοντας και τη λαϊκότερη πλευρά του μαζί με τις συνήθεις εκρηκτικές hip – hop εκτελέσεις του. H αστραφτερή Ελένη Χατζίδου έδωσε το σέξυ τόνο και το σκέρτσο που συμπλήρωνε το σχήμα, ανανεωμένη και δυναμική.

Πλήθος συναδέλφων τους και ανθρώπων της show biz παρακολούθησαν ή και συμμετείχαν στα ”ξεσπάσματα” του Club 22 και του Πάνου Κιάμου.

kiamos_seferlis_club_22

kiamos_club_22stan_opening xatzidou_opening