Επώνυμες παρουσίες στο Posidonio με το Γιάννη Πλούταρχο.

Το “καλύτερο παιδί” μας υποδέχεται στο Posidonio κάθε βράδυ Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, και δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ώστε να διασκεδάσουν με τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου και του Χρήστου Μενιδιάτη.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου πρώτο τραπέζι πίστα στο Posidonio ερμηνεύοντας τραγούδια έπειτα από την παρότρυνση του Γιάννη Πλούταρχου.

Μπέσσυ Αργυράκη και Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Posidonio όπου διασκέδασαν με το Γιάννη Πλούταρχο να ανεβάζει στην πίστα την Ειρήνη Μερκούρη και αυτή να ερμηνεύει ξεχωριστά τραγούδια.

giannis-ploutarxos-eirini-merkouri-posidonio

Ακόμα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής βρέθηκαν και ο Στέλιος Διονυσίου με τον Αλέκο Ζαζόπουλο τραγουδώντας επίσης ξεχωριστές επιτυχίες.

Οι νέες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου ξεσηκώνουν τον κόσμο στην πίστα του Posidonio με τα τελευταία του τραγούδια όπως “Θέμα χρόνου“, “Φονιάς“, “Μια καλησπέρα“, “Προσχηματικά” να κρατούν τη διασκέδαση στα ύψη.

Ξεχωριστές καλοκαιρινές νύχτες στο Ποσειδώνιο με το Γιάννη Πλούταρχο και το Χρήστο Μενιδιάτη να μας διασκεδάζουν σε ένα ξεχωριστό σχήμα.