Αντύπας | Ένα νέο τραγούδι έρχεται σύντομα + φώτο!!

Νέα δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας. Το νέο τραγούδι που ετοιμάζει ο Αντύπας και του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται σε λίγες ημέρες έχει την υπογραφή του Βασίλη Δήμα.

Μετά το «Βάλτε κάτι να πιώ» και το τραγούδι που κυκλοφόρησε παρέα με τον γιο του Πρόδρομο με τίτλο “Μια ιστορία” ένα νέο τραγούδι έκπληξή έρχεται από τον Αντύπα για όλους εμάς που λατρεύουμε να τον ακούμε. Ο Αντύπας εδώ και μέρες είχε ξεκινήσει να ηχογραφεί το νέο του τραγούδι και μετά από πολλές ώρες που δούλεψε μέσα στο στούντιο παρέα με τους συνεργάτες του η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε. Ο τίτλος του τραγουδιού ακόμα δεν έγινε γνωστός και αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Το αποτέλεσμα όπως δήλωσαν σε μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ανάρτηση τους μαζί με μια φωτογραφία μετά το τέλος της ηχογράφησης , δικαιώνει τους κόπους τους και το μόνο που μένει είναι να το ακούσουμε και να το λατρέψουμε και εμείς.

Ταυτόχρονα με την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού ο Αντύπας συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός. Οι εμφανίσεις του Αντύπα παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο στον Βοτανικό έχουν πάρει άριστα και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Αντύπας Μαρκόπουλος στον Βοτανικό εδώ.

antupas-studio