Ο Νίκος Μακρόπουλος στο FIX μαζί με τη Ναντια Μπουλέ και τη Νατάσα Καλογρίδη!

Μία μουσικοχορευτική παράσταση – έκπληξη μας ετοιμάζει από τις 24 Ιανουαρίου ο Αλέξανδρος Ρήγας με πρωταγωνίστριες τη Νατάσσα Καλογρίδη και τη Νάντια Μπουλέ στο FIX! Μαζί τους θα είναι και ο Νίκος Μακρόπουλος!

Τόσο η Νατάσσα Καλογρίδη, όσο και η Νάντια Μπουλέ, έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν πολλά ταλέντα. Πέρυσι τις απολαύσαμε στο Dancing With The Stars 2 να αποσπούν εξαιρετικές κριτικές και να μας αφήνουν όλους άφωνους με τον χορό τους. Στην νέα δουλειά του Αλέξανδρου Ρήγα, στο FIX, που θα έχει στοιχεία musical αλλά και πίστας, οι δύο κυρίες είναι αναμφίβολα οι πιο κατάλληλες πρωταγωνίστριες, ενώ ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Μακρόπουλος θα φέρει κάτι από … μπουζούκια και ίσως υποδυθεί και κάποιον ρόλο. Γιατί όχι;

Το πολυαναμενόμενο αυτό σχήμα είναι σίγουρα πολύ ανατρεπτικό και με αγωνία περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό ότι την παρέα αυτή θα συμπληρώνουν επίσης ο Γιάννης Μποστατζόγλου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η κόρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου και ηθοιποιός, Υακίνθη Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Καλυβάτσης. Φήμες λένε ότι δεν αποκλείεται να απολαύσουμε στη σκηνή και τον Νίκο Αναδιώτη.

Μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά από τον Αλέξανδρο Ρήγα στο FIX έρχεται σύντομα στην αθηναϊκή νύχτα. Θα σας κρατάμε ενήμερους!