Φώς | Νατάσα Θεοδωρίδου – Θεοφάνους Γιώργος

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους  μας υποδέχονται από τις 20 Οκτωβρίου στο Φως (πρώην Τas Stage) . Οι δυο καλλιτέχνες αποφάσισαν να συνεχίσουν τις πετυχημένες φιλανθρωπικές καλοκαιρινές  τους εμφανίσεις και φέτος το χειμώνα, αυτή τη φορά από τη σκηνή του ανανεωμένου ‘Φως’ στην Ιερά Οδό.

Νάτασα Θεοδωρίδου – Γιώργος Θεοφάνους: μαζί στο Φως (πρώην Tas Stage )

Νατάσα Θεοδωρίδου:

«Γιώργο μου επιτέλους συναντιόμαστε…οι μελωδίες σου…τα τραγούδια μας…οι στιγμές…όλοι θα γίνουμε ένα…όλα γεμάτα φως…»

Γιώργος Θεοφάνους:

«Δεν ξέρω τι να πω…Η φωνή σου… οι νότες… ο κόσμος… το γέλιο του Παντελή… η παρέα..»

Την παρέα του πετυχημένου αυτού μουσικού σχήματος συμπληρώνει ο αγαπητός στον κόσμο Παντελής Καναράκης. Ο ηθοποιός θα ολοκληρώσει το σχήμα με τις άκρως ενδιαφέρουσες μουσικές και σατιρικές του προσεγγίσεις. Στο σχήμα τραγουδούν επίσης: ο Άκης Δείξιμος, η Ανδρομάχη, ο Φώτης Παπαζήσης και η Βάλια Σωμαράκη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Θανάσης Βήχος.

Το ‘Φως’ κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου και οι εμφανίσεις έχουν ως εξής: κάθε Σάββατο στις 11.00 μ.μ., κάθε Κυριακή στις  3.30 μ.μ. και κάθε Δευτέρα στις 9.30 μ.μ.

Η Νατάσα και ο Γιώργος έχουν αποδείξει με τη συνύπαρξή τους ότι είναι ένα πετυχημένο δίδυμο. Αυτό πέρα από τη χημεία που βγάζουν στη σκηνή έχει αποδειχτεί και από τις αμέτρητες μουσικές τους επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Οι δίσκοι που έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει , αριθμούν δεκάδες επιτυχίες προσφέροντας τους πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Κανείς δεν ξεχνά τις επιτυχίες «μια κόκκινη γραμμή» και «δίπλα σε σένα» .

Όσον αφορά τη Νατάσα και τον καλό της φίλο Παντελή, αυτή η συνεργασία μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Ήταν το 1996 όταν η Νατάσα συνεργαζόταν στις ‘θαλασσιές τις χάντρες’ στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων  με τους πρωτοεμφανιζόμενους τότε Αντώνη Ρέμο και Λάμπη Λιβιεράτο. Την παρέα του τότε μουσικού σχήματος συμπλήρωνε ο νεαρός και άγνωστος στο κοινό Παντελής Καναράκης. Η φιλία, βέβαια, των δύο ξεκινά από πιο πριν καθώς γνωρίζονται από τη Θεσσαλονίκη, από όπου είναι και η καταγωγή τους.

 Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας υπόσχεται για φέτος μοναδικές ερμηνείες, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και ένα άκρως λαϊκό και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Τις τελευταίες μέρες άλλωστε κυκλοφόρησε και το νέο τραγούδι της με τίτλο «ρίξε νύχτα» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη. Το τραγούδι είναι μια άκρως λαϊκή μπαλάντα που πρόκειται να κάνει αίσθηση. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για το νέο αυτό ξεκίνημα της όσον αφορά τις εμφανίσεις της φέτος στο ‘Φως΄.

Από την άλλη ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την περίοδο καταπιάνεται και με άλλες ασχολίες καθώς ξεκίνησε το νέο μουσικό talent show του mega ‘the music school’, στο οποίο έχει ενεργή συμμετοχή μιας και είναι ένας από τους κριτές –coach. Ο συνθέτης με τη συμμετοχή του στο show αυτό αποδεικνύει  γι’ ακόμη μια φορά πως η τηλεόραση «του πάει». Όσον αφορά, τώρα τη συνεργασία του με τη Νατάσα έχουμε να δούμε από εκείνον γνώριμα μουσικά ακούσματα, με άκρως επιτυχημένα τραγούδια δικά του, αλλά και άλλων συνθετών. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του μας ετοιμάζουν μια έκπληξη για φέτος στο ‘Φως ’μαζί με τη Νατάσα, καθώς κάθε Δευτέρα στο πρόγραμμα τους θα υπάρχει μια μουσική έκπληξη. Ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια έχουν εξασφαλίσει τη φιλική συμμετοχή διαφόρων καλλιτεχνών στο πρόγραμμα τους, οι οποίοι θα ανεβαίνουν στη σκηνή συνοδεύοντας τους, χαρίζοντας μας έτσι αξέχαστες μουσικές βραδιές.

Επομένως, είναι ένα από τα μουσικά σχήματα που θα ξεχωρίσουν και φέτος , καθώς η μουσική χημεία των δυο καλλιτεχνών είναι δεδομένη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου με το Γιώργο Θεοφάνους μας περιμένουν κάθε Σάββατο, Κυριακή, αλλά και Δευτέρα στο μουσικό τους πρόγραμμά, το οποίο συμπληρώνει με την ιδιαίτερη παρουσία του ο Παντελής Καναράκης.

Οι εμφανίσεις λοιπόν των δυο καλλιτεχνών ανεβαίνουν στο άκρως ανανεωμένο  Φως Ιερά Οδός (πρώην Tas Stage), το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι και συγκεκριμένα Βουτάδων 6.