Φωταέριο | Σφακιανάκης – Παπαδοπούλου – 48 Ώρες

Τρέχων Μουσικό Σχήμα: Νότης Σφακιανάκης – Ειρήνη Παπαδοπούλου – 48 Ώρες

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει“. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο, καθώς και φέτος μας παρουσιάζουν το Νότη Σφακιανάκη. Ο σπουδαίος λαϊκό τραγουδιστής τη σεζόν 2015-2016 θα βρίσκεται στο γνωστό μαγαζί στο Γκάζι. Μαζί του η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου και οι 48 Ώρες.

Ο Νότης Σφακιανάκης, έρχεται ανανεωμένος και έτοιμος να «μαγέψει τα πλυθεί» γι ακόμη μια χρονιά -όπως άλλωστε μας λέει και στο τραγούδι του- και να προσφέρει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ο γνωστός ερμηνευτής ξέρει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια τη συνταγή της επιτυχίας, καθώς επίσης και το πώς να ξεσηκώσει το κοινό που τον αγαπά. Η πορεία του μοναδική. Εδώ και πάνω από 25 χρόνια μεσουρανεί στις Αθηναϊκές πίστες και το κοινό τον ακολουθεί πιστά. Είναι από τους λίγους, άλλωστε, καλλιτέχνες που διατηρεί ένα από τα πιο οργανωμένα και πιστά φαν κλαμπ. Η δισκογραφική του πορεία αξιόλογη. Έχει πουλήσει δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, που πολλοί συνάδελφοι του -με ίδια χρόνια πορείας- δεν έχουν καταφέρει. Τα τραγούδια του σημειώνουν πάντα τεράστια επιτυχία και γίνονται hits από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας τους. Συνήθως δε συνεργάζεται με άλλα μεγάλα ονόματα στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται, παρά προτιμά να ηγείται εκείνος. Όσες συνεργασίες έχει κάνει είναι κυρίως με γυναίκες συναδέλφους του. Έχει, λοιπόν, μοιραστεί τη σκηνή με τη Δέσποινα Βανδή, την Πέγκυ Ζήνα, την Καίτη Γαρμπή, την Αγγελική Ηλιάδη, την Αποστολία Ζώη, την Αμαριλλίς και άλλες πολλές.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται πλάι σε μεγάλα ονόματα του τραγουδιού και να συμμετέχει σε πολύ πετυχημένα σχήματα. Με εμφανίσεις στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, του Νίκου Οικονομόπουλου, του Παντελή Παντελίδη και άλλων πολλών, έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει. Η συμμετοχή της στο Dancing with the Stars του ANT1 , επίσης, μας έδειξε πόσο πολυτάλαντη είναι, καθώς και στο χορό ήταν μοναδική. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει, από τις εμφανίσεις της στην πίστα και στα video clip, να λικνίζεται με μοναδικό τρόπο.

Οι 48 Ώρες είναι από τα συγκροτήματα εκείνα, που τα τελευταία χρόνια προκαλούν πανικό στις live εμφανίσεις τους. Ο κόσμος τους ακολουθεί πιστά, γνωρίζοντας πως θα περάσει μαζί τους μοναδικές στιγμές. Ξεχώρισαν από τη συμμετοχή τους στο μουσικό show του ANT1 The X-Factor και από τότε έως σήμερα δε σταματούν να κάνουν πετυχημένες εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το Φωταέριο, όπως φαίνεται έχει εισχωρήσει δυναμικά στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή, καθώς με τις καλλιτεχνικές επιλογές που μας προσφέρει από το φθινόπωρο του 2012 έχει ξεχωρίσει. Κέρδισε έτσι μια από τις πρώτες θέσεις στον κατάλογο των πολυάριθμων νυχτερινών κέντρων της πόλης. Η συνεργασία αυτή που έφερε την ανοδική πορεία στο μαγαζί ήταν με το Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος τόσο την πρώτη χρονιά με το Νίκο Κουρκούλη, αλλά όσο και με την Καίτη Γαρμπή, κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη δυναμική του μαγαζιού. Επίσης, μια ακόμη συνεργασία που ξεχώρισε από το συγκεκριμένο μουσικό χώρο, ήταν και αυτή πέρσι του Νότη Σφακιανάκη και της Πέγκυς Ζήνα. Οι δυο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τη σκηνή του Φωταερίου, τη σεζόν 2014- 2015 και ξεχώρισαν, τόσο με τη συνύπαρξη του όσο και με το πρόγραμμα που παρουσίασαν στο κοινό. Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έχει καταφέρει να παρουσιάσει μοναδικές συμπράξεις καλλιτεχνών στο χώρο του και να κερδίσει μια θέση στους top νυχτερινούς προορισμούς.

Νότης Σφακιανάκης- Ειρήνη Παπαδοπούλου – 48 Ώρες- Φωταέριο, έρχονται για μια σεζόν άκρως διασκεδαστική. Ο Νότης, είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον κόσμο -από τον ανανεωμένο χώρο του νυχτερινού κέντρου, στο Γκάζι- και να τους ταξιδέψει με τη φωνή και τα τραγούδια του. Όλο οι δρόμοι, λοιπόν, τη φετινή σεζόν, οδηγούν στο Φωταέριο.

Νότης Σφακιανάκης- Ειρήνη Παπαδοπούλου – 48 Ώρες- Φωταέριο, χειμώνας 2015-2016.

Τηλέφωνο Κρατήσεων – Τιμές

Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο

– Κανονική Τιμή –
Απλή Φιάλη:    / 4 άτομα

Φοιτητική προσφορά / 6 άτομα


Τηλέφωνο Κρατήσεων
:

 

Φωτογραφίες Νότης Σφακιανάκης Φωταέριο