Φωταέριο | Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα

fotaerio_Sfakianakis_zina

Φωταέριο | Νότης Σφακιανάκης – Πέγκυ Ζήνα 4.22/5 162 ψήφοι

Ένα υπέροχο σχήμα έρχεται τον φετινό χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Σφακιανάκης Ζήνα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις του και δημιουργούν το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης. Στο πλευρό τους ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα θα έχουν την μοναδική Shaya . Η έναρξη του σχήματος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου!

Το Φωταέριο είναι μια από τις πιο καινούριες πίστες της νυχτερινής Αθήνας. Λειτουργεί εδώ και δυο σεζόν και καλώς εχόντων των πραγμάτων με το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα βαίνουμε προς την τρίτη. Βρίσκεται στο Γκάζι σε έναν χώρο όπου πριν ανακαινιστεί και διαμορφωθεί σε νυχτερινή πίστα βρισκόταν εκεί ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια φωταερίου , από εκεί προέρχεται και το όνομα του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο. Οι πρώτες σεζόν λειτουργίας του νυχτερινού στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία φιλοξενώντας τα σχήματα Μαζωνάκης Κουρκούλης και Μαζωνάκης Γαρμπή, και με την ίδια επιτυχία αναμένεται να συνεχίσει και τον φετινό χειμώνα με το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα που θα αποτελέσουν το δίδυμο της απόλυτης διασκέδασης.

Ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει δυναμικά κοντά στο κοινό που τον λατρεύει και  στην νυχτερινή διασκέδαση από την οποία απουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό με την απουσία του να είναι εμφανής. Έρχεται στο Φωταέριο, μια πίστα που δεν γνωρίζει όσο άλλες, για να κάνει παρέα με την Πέγκυ Ζήνα τις βραδιές μας ξεχωριστές. Ο Νότης Σφακιανάκης θεωρείται για πολλούς ο άρχοντας της πίστας και του λαϊκού τραγουδιού , δικαιολογημένα θα λέγαμε αφού αισίως έχει μπει στην τρίτη δεκαετία της καριέρας του. Μια καριέρα η οποία έχει στιγματιστεί από αμέτρητες επιτυχίες και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ενώ έχει βοηθήσει πολλούς τραγουδιστές στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Όλα αυτά τα χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης δεν έχει διστάσει να τραγουδήσει τραγούδια όλων των ειδών, τραγούδια ερωτικά, ζεϊμπέκικα , τσιφτετέλια, αλλά και τραγούδια παραδοσιακά που μιλούν για ξενιτιά , προσφυγιά και μετανάστευση, ενώ έχει ερμηνεύσει και τραγούδια με καυστικό και πολιτικό στίχο. Μέσα σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία τραγουδιών όλοι έχουμε καταφέρει να ταυτίσουμε τον εαυτό μας και την ζωή μας με κάποιο από τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. Όλες αυτές τις επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο άρχοντας Νότης Σφακιανάκης θα έχουμε φέτος την δυνατότητα να τις απολαύσουμε στο Φωταέριο.

Η Πέγκυ Ζήνα κάνει την έκπληξη και την φετινή χειμερινή σεζόν και έρχεται στο Φωταέριο για να τραγουδήσει για το κοινό της παρέα με τον Νότη Σφακιανάκη. Η Πέγκυ Ζήνα έρχεται με φόρα από τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Θέα και φιλοδοξεί και στο Φωταέριο , αυτήν την φορά με διαφορετικό παρτενέρ, να πραγματοποιήσει και να προσθέσει ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν στο πλούσιο βιογραφικό της. Στην καριέρα της η Πέγκυ Ζήνα έχει τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες παρέα με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου με αποκορύφωμα την συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ακόμα για την Πέγκυ Ζήνα τραγούδια έχουν γράψει οι κορυφαίοι έλληνες μουσικοσυνθέτες, με τα τραγούδια να γίνονται επιτυχίες διαχρονικές. Η Πέγκυ Ζήνα μας υπόσχεται έναν χειμώνα ξεχωριστό στο Φωταέριο όπου θα μας διασκεδάσει με ένα πρόγραμμα με καλό λαϊκό τραγούδι ,γεμάτο κέφι χορό και πολλές εκπλήξεις.

H Shaya,  η εκρηκτική αυτή τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή που κλέβει την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση τόσο με τις χορευτικές της ικανότητες όσο και με τις ερμηνείες της σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο θα πλαισιώσει το Νότη Σφακιανάκη και την Πέγκυ Ζήνα στο Φωταέριο!

Το Φωταέριο και το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα θα αποτελέσουν φέτος τον καλύτερο προορισμό διασκέδασης . Ένα σχήμα που όλοι πρέπει να απολαύσουμε από κοντά, μην το χάσετε!!!

Τηλέφωνο Κρατήσεων – Τιμές

Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο

– Κανονική Τιμή –
Απλή Φιάλη:  160€  / 4 άτομα

Φοιτητική προσφορά Παρασκευή 140€ / 6 άτομα


Τηλέφωνο Κρατήσεων
:

 

Φωτογραφίες Νότης Σφακιανάκης Φωταέριο