Ο Νότης Σφακιανάκης στο Φωταέριο μαζί με τη Shaya και τους Vegas

Ο Νότης Σφακιανάκης στο Φωταέριο

Ο Νότης Σφακιανάκης στο Φωταέριο! Αυτό το χειμώνα θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού από την πίστα Φωταέριο στο Γκάζι. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ίδιο τον καλλιτέχνη αυτό το χειμώνα ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στα μπουζούκια μαζί με τη Shaya και τους Vegas στο Φωταέριο.

Η αλήθεια είναι ότι πολύς κόσμος περίμενε να μάθει που θα εμφανίζεται φέτος ο Νότης Σφακιανάκης καθώς δεν είναι λίγοι οι Έλληνες του εξωτερικού που κλείνουν εισιτήρια μόνο και μόνο για να έρθουν στην Ελλάδα και να ακούσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή.Παράλληλα δεν είναι λίγα τα τηλέφωνα που δεχόμασταν στο pamebouzoukia.gr από θαυμαστές από την Κύπρο που ήθελαν να ενημερωθούν για την έναρξη των εμφανίσεων. Έτσι ο Νότης Σφακιανάκης θέλωντας να δώσει μια απάντηση στον κόσμο που αγωνιούσε να μάθει ανακοίνωσε από την προσωπική του σελίδα ότι ο φετινός χειμώνας θα τον βρει στο Φωταέριο. Το μόνο που περιμένουμε ακόμα να μάθουμε είναι την ημερομηνία της πρεμιέρας καθώς και τις ημέρες λειτουργίας του μαγαζιού.

Shaya Φωταεριο

Όσον αφορά το πρόγραμμα για τη σεζόν 2014 – 2015 στο Φωταέριο οι προσδοκίες είναι υψηλές. Το Φωταέριο είναι ένας χώρος που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία 2 χρόνια της λειτουργίας του σε προγράμματα υψηλών προδιαγραφών όπως αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη και του Νίκου Κουρκούλη την πρώτη σεζόν, αλλά και την τεράστια επιτυχία των Μαζωνάκη – Γαρμπή πέρυσι. Φέτος απλά και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Νότης Σφακιανάκης ο κόσμος καταλαβαίνει ότι ο ιδιαίτερος αυτός καλλιτέχνης θα επιμεληθεί ώστε όπως κάθε χρόνο στις εμφανίσεις του να παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό, κάτι που μόνο ο ίδιος ξέρει, ένα πρόγραμμα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

Τι να πει κανείς για το Νότη Σφακιανάκη, ένας καλλιτέχνης με τεράστια πορεία στο τραγούδι και τις πίστες με αμέτρητες επιτυχίες, με τεράστιες συνεργασίες και εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη , Αμερική και Αυστραλία. Τόσα χρόνια καριέρας τόσοι δίσκοι επιτυχίας τόσα τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε.. θέλεις είναι ο “Αετός” θέλεις είναι τα “Γενέθλια” θέλεις είναι η “Γύφτισσα μέρα” , “Ενα τσιγγανάκι είπε” καθώς και το πρόσφατο “Δώσε ένα τέλος”. Όλα τα παραπάνω μαζί με τον ανατρεπτικό του χαρακτήρα αποτελούν το λόγω που κάθε χρόνο ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίζεται σε κατάμεστες πίστες και διαθέτει ίσως το πιο φανατικό κοινό ανάμεσα απ όλους τους Έλληνες τραγουδιστές.

Μαζί με το Νότη Σφακιανάκη θα εμφανίζεται η Shaya, μοναδική σκηνική παρουσία και μαγευτική φωνή αλάνθαστη στους τόνους των τραγουδιών θα ξεσηκώσει τον κόσμο που θα προσέλθει στο Φωταέριο με τη βοήθεια και του συγκροτήματος των Vegas οι οποίοι μας έχουν “κακομάθει” στη μια επιτυχία μετά την άλλη. Χειμώνας 2014 – 2015

Στο Φωταέριο Σφακιανάκης Νότης για νύχτες μαγικές.