Φωταέριο Σφακιανάκης Ζήνα | Δείτε την αφίσα της συνεργασίας τους!!

Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα κυκλοφόρησαν την αφίσα της επερχόμενης συνεργασίας τους στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο.Σφακιανάκης Ζήνα είναι ένα από τα πιο πολύ αναμενόμενα σχήματα της σεζόν.

Ο Νότης Σφακιανάκης συναντάει την Πέγκυ Ζήνα στο Φωταέριο. Στα πλαίσια λοιπόν των επερχόμενων εμφανίσεων του σχήματος Σφακιανάκης Ζήνα οι δυο τραγουδιστές πραγματοποίησαν την φωτογράφιση για την αφίσα τους που θα κοσμεί την είσοδο στο Φωτάεριο.

Ο φετινός χειμώνας στο Φωταέριο αναμένεται να είναι ξεχωριστός και το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα πλήρη όλες τις προδιαγραφές για την απόλυτη επιτυχία και να κρατήσει για ακόμα μια σεζόν το Φωταέριο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.Οι εμφανίσεις του σχήματος Σφακιανάκης Ζήνα στο Φωταέριο όπως έχει εδώ και λίγο καιρό ανακοινωθεί θα ξεκινήσουν στις 5 Δεκεμβρίου. Οι ετοιμασίες για να είναι όλα στην εντέλεια είναι εντατικές και εντείνονται ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζει η ημέρα τις πρεμιέρας. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πέγκυ Ζήνα δουλεύουν πυρετωδώς και ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις με πολλές καλές λαϊκές επιτυχίες να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα στο Φωταέριο εδώ.

fotaerio-sfakianakis-zina-afisa