Στο Frangelico Αντύπας – Χρήστος Μενιδιάτης – Βασιλική Νταντά.

Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στο Frangelico! Αυτό το χειμώνα η νυχτερινή διασκέδαση στο γνωστό στέκι της παραλιακής μας προτείνει το Χρήστο Μενιδιάτη και τον Αντύπα. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται για πρώτη φορά και αναμένουν να βρεθούν στη σκηνή του Frangelico. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Βασιλική Νταντά, που έρχεται να συμπληρώσει το σχήμα. Η σεζόν 2015-2016, ξεκινά δυναμικά και μας υπόσχεται άκρως διασκεδαστικές στο απόλυτο στέκι της παραλιακής.

Ο Αντύπας, ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές που μεσουρανεί στις πίστες εδώ και πολλές δεκαετίες, επιστρέφει  πλήρως ανανεωμένος και έτοιμος για τη νέα αυτή συνεργασία. Η δεκαετία του 1980, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη πορεία του καλλιτέχνη, τόσο με τις δισκογραφικές του επιτυχίες, όσο και με τις εμφανίσεις του στις πίστες. . Τα τραγούδια του όλα αυτά τα χρόνια ακούγονται ασταμάτητα -και μπορούμε να πούμε ότι είναι και διαχρονικά- καθώς τραγούδια που κυκλοφόρησαν πριν 20 χρόνια, ο κόσμος ακόμα και σήμερα τα γνωρίζει και τα τραγουδά ασταμάτητα. Η νεολαία δείχνει να το εκτιμά ιδιαίτερα, καθώς όπου εμφανίζεται τον ακολουθεί συνεχώς και τον στηρίζει. Ποιος δε θυμάται τραγούδια όπως, το «Άραγε», το «Καταιγίδα», το «Είμαι ανεβασμένος», το «Απαγορεύεται να σε αγαπάω», «Ένα σου σημάδι μόνο» και άλλα πολλά.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Αντύπας φαίνεται να γνωρίζει ξανά μεγάλη επιτυχία, ίδια με εκείνη στα πρώτα του βήματα. Στοιχείο που επισφραγίζει τη διαχρονικότητα του. Ο Φοίβος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό, καθώς η συνεργασία τους εκτόξευσε την πορεία του. Το «Ώρες – ώρες», ήταν το τραγούδι που «προκάλεσε» όλη αυτή την επιτυχία. Για δύο τουλάχιστον χρόνια ακουγόταν παντού ασταμάτητα, κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να εκτοξεύσει τη φήμη του καλλιτέχνη. Το αμέσως επόμενο τραγούδι που κυκλοφόρησε (και πάλι με την υπογραφή του Φοίβου) ήταν το «Εκεί που είσαι ήμουν». Επίσης, τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μεγάλες συνεργασίες με καλλιτέχνες της νεώτερης γενιάς και να αποτελέσουν τα πιο πετυχημένα σχήματα, την εκάστοτε σεζόν. Συνεργάστηκε, με το Σάκη Ρουβά, τη Δέσποινα Βανδή, το Νίκο Κουρκούλη, την Αγγελική Ηλιάδη και το Νίκο Μακρόπουλο.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο κύριος «Χαμός θα γίνει», συνεχίζει από εκεί που τον αφήσαμε. Τι εννοούμε; Η συνεργασία του με το Χρήστο Χολίδη στο Frangelico ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν αλλάζει εύκολα στέκια και έτσι, γι ακόμη μια χρονιά θα τον απολαύουμε στο γνωστό στέκι της παραλιακής. Στο παρελθόν είχε και πάλι βρεθεί στην ίδια πίστα –το καλοκαίρι του 2014 είχε βρεθεί στην ίδια σκηνή με το Χρήστο Χολίδη και την Ελένη Χατζίδου. . Πολλά από τα τραγούδια του έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, τόσο στο ραδιόφωνο, όσο και στους χώρους που εμφανίζεται. Ορισμένα από αυτά, «Μόνο τα μάτια σου», «Δεν πιστεύω», «Απόψε λείπεις», «Τις Κυριακές», «Πάνω απ’ όλα», «Εγώ δε βάζω μυαλό», «Κάνε δουλεία σου»,  «Αμαρτωλά μου μάτια» και «Γύρνα ξανά».  Φέτος, ο Χρήστος επέλεξε να συνεργαστεί με τον Αντύπα και την άκρως εντυπωσιακή Βασιλική Νταντά.

Το Frangelico, αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά στέκια της παραλιακής. Χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιχείρησης, είναι το γεγονός πως παραμένει σχεδόν όλο το χρόνο ανοιχτά, παρουσιάζοντας μας κατά καιρούς μοναδικά προγράμματα. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο χώρο για τις εμφανίσεις τους. Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Κουρκούλης, Ανδρέας Στάμος, Γιώργος Γιαννιάς, Κώστας Καραφώτης και Χρήστος Χολίδης, είναι μερικοί από αυτούς.

Αντύπας- Μενιδιάτης- Νταντά- Frangelico, έρχονται δυναμικά τη σεζόν που μας έρχεται. Μας υπόσχονται ένα χειμώνα διασκέδασης και κεφιού. Οι τρείς καλλιτέχνες επιλέγουν την παραλιακήκαι συγκεκριμένα το Frangelico,  για να κάνουν τις νύχτες του χειμώνα μας να πάρουν «φωτιά». Αντύπας – Μενιδιάτης θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή.

Αντύπας- Χρήστος Μενιδιάτης – Βασιλική Νταντα- Frangelico, Μπουζούκια Αθήνα 2015-2016