Σταμάτης Γονίδης Χρήστος Χολίδης Frangelico | Ρίχνουν αυλαία αυτή την εβδομάδα

Το Frangelico και το σχήμα Γονίδης Χολίδης ρίχνουν αυλαία για την φετινή χειμερινή σεζόν αυτή την εβδομάδα. Οι τελευταίες εμφανίσεις του σχήματος Γονίδης Χολίδης στο  Frangelico  θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης , μετά από πέντε μήνες πολύ επιτυχημένων  εμφανίσεων στο Frangelico ολοκληρώνουν τον κύκλο των εμφανίσεων τους. Ο Σταμάτης Γονίδης , ο Χρήστος Χολίδης αλλά και η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου που συμμετείχε στο σχήμα εργάζονταν όλους αυτούς τους μήνες μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με θετική αύρα που ξεκινούσε από τα καμαρίνια και έβγαινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο επάνω στην πίστα και στο κοινό.

Στο Frangelico για πέντε συνεχόμενους μήνες η διασκέδαση χτυπούσε κόκκινο και ο Σταμάτης Γονίδης με τον Χρήστο Χολίδη έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε τους εμφάνιση. Κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο ο κόσμος γέμιζε το νυχτερινό κέντρο Frangelico, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι που συχνά βρίσκονταν για να διασκεδάσουν με το σχήμα Γονίδης Χολίδης. Ανάμεσα τους ο Νίκος Βέρτης, ο Αντώνης Ρέμος, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος  και ο Γιώργος Μαργαρίτης , ονόματα που για λίγο ένωσαν τις φωνές του με αυτές του σχήματος και χάρισαν στο κοινό μοναδικές στιγμές.

Για κρατήσεις στο Frangelico και το σχήμα Γονίδης Χολίδης εδώ.