Στο Frangelico | Χολίδης – Μενιδιάτης από το Μάρτιο κοντά μας!

Το σχήμα που την περασμένη καλοκαιρινή σεζόν έκλεψε την παράσταση στο Frangelico , Χολίδης Μενιδιάτης, επιστρέφουν για να μας χαρίσουν ακόμα μια εκπληκτική σειρά εμφανίσεων στον ίδιο χώρο.

Χολίδης Μενιδιάτης διένυσαν ένα εκπληκτικό χειμώνα , με τον πρώτο να εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη στο Frangelico και τον Χρήστο Μενιδιάτη να διαπρέπει στην πίστα του Vox. Οι δυο λαϊκοί τραγουδιστές , Χρήστος Χολίδης Χρήστος Μενιδιάτης ,έχουν υπάρξει και στο παρελθόν συνεργάτες αλλά επίσης τους ενώνει μια δυνατή φιλία και ένας σεβασμός που τρέφουν ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου, άλλωστε είναι δυο τραγουδιστές της ίδιας γενιάς και της ίδιας σχολής.

Όπως πρόσφατα έγινε γνωστό οι εμφανίσεις για το σχήμα Χολίδης Μενιδιάτης στο Frangelico θα ξεκινήσουν σε μερικές εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθούν μαζί με την φυγή των χελιδονιών , δηλαδή περίπου στο φθινόπωρο. Αν κρίνουμε από την περυσινή επιτυχία του σχήματος Xolidis Menidiatis και την στήριξη που είδαν από τον κόσμο που σε κάθε τους εμφάνιση γέμιζε το νυχτερινό κέντρο, έχουμε μπροστά μας ένα καυτό καλοκαίρι με πολλές αξέχαστες και ξεχωριστές βραδιές γεμάτες λαϊκό καλό τραγούδι. Σίγουρα ο Χρήστος Χολίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης ετοιμάζουν και πολλές εκπλήξεις για το κοινό τους ενὠ στην παρέα τους θα προστεθούν και άλλοι αξιόλογοι νέοι τραγουδιστές.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Χολίδης Μενιδιάτης στο Frangelico εδώ.