Φροντιστήριο Club

Ένα όνομα, ένα μαγαζί διαφορετικό από όλα τα άλλα. Στο άκουσμα της λέξης Φροντιστήριο, σίγουρα δεν πηγαίνει το μυαλό μας σε κάποιο νυχτερινό club. Κι όμως… το Frontistirio Club, που τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ετοιμάζεται δυναμικά, για το Grand Opening του. Το γνωστό κλαμπ, ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου!

Το Φροντιστήριο club, που τα τελευταία χρόνια έχει φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας… επιστρέφει. Για τρίτη συνεχή χρονιά -και από τον πλήρως ανακαινισμένο  χώρο του- έρχεται να δώσει και πάλι στο κοινό αυτό που χρειάζεται στις κρύες νύχτες του χειμώνα του.  Η σεζόν 2015- 2016, λοιπόν, μας παρουσιάζει ένα από τα καλύτερα clubs της Αθήνας, που εστιάζει καθαρά και μόνο στην ελληνική μουσική, δίνοντας έτσι τον παλμό, με βάση του το καλό ελληνικό τραγούδι.

Νυχτερινά μαθήματα διασκέδασης μας προτείνουν, λοιπόν, και μας υπόσχονται βραδιές άκρως διασκεδαστικές και ξέφρενου γλεντιού. Τα μαθήματα θα διαρκούν μέχρι πρωίας και σίγουρα κανένας δε θα μείνει… ανεξεταστέος.  Το γνωστό κλαμπ, που βρίσκεται στην περιοχή της Δάφνης, κρατά σταθερά τα συστατικά της επιτυχίας του. Η διασκέδαση διαρκεί μέχρι το πρωί και η εξυπηρέτηση μοναδική. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν φροντίσει τα πάντα ώστε να μη μένει κανένας δυσαρεστημένος, με τιμές προσιτές και φοιτητικές τιμές που διευκολύνουν τον κόσμο.

Ένα στοιχείο που θα μονοπωλήσει και φέτος στο Φροντιστήριο, είναι οι διάφορες θεματικές βραδιές που ετοιμάζει για το κοινό. Διαφορετικά events και θεματικά πάρτι, έρχονται να δώσουν κάτι ξεχωριστό στις νύχτες του χειμώνα μας. Μερικά από τα events που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού είναι αυτά που θα παρουσιάζονται κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα. Συγκεκριμένα, κάθε Παρασκευή έρχεται το… Glory Nights για να ξεσηκώσει και να μαγέψει το κοινό με μοναδικό τρόπο. Συνέχεια παίρνει το back 2 back πάρτι, με Opening την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το οποίο αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλο το χειμώνα. Τέλος, κάθε Δευτέρα έρχεται το Happy Mondays πάρτι που θα κάνει τις Δευτέρες μας ξεχωριστές.

Για μεταμεσονύκτια μαθήματα διασκέδασης, ο μοναδικός προορισμός  για όλους τον φετινό χειμώνα, ακούει στο όνομα  «Φροντιστήριο». Για τους λάτρεις της ελληνικής μουσικής και για όσους ξέρουν και θέλουν να περνάνε μοναδικά, το Frontistirio Club, είναι ο απόλυτος προορισμός τους. Έτσι λοιπόν, από Πέμπτη έως Δευτέρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Δάφνη και συγκεκριμένα στο «Φροντιστήριο», ένα διαφορετικό φροντιστήριο που προσφέρει μόνο διασκέδαση. Η μόνη «μελέτη» που χρειάζεται να έχουμε κάνει για να βρεθούμε εκεί, είναι να έχουμε μαζί μας την καλή μας διάθεση. Στοιχείο απαραίτητο για να περάσουμε μοναδικά, με τα τραγούδια και την εξυπηρέτηση που μας υπόσχονται οι υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Frontistirio Club – χειμώνας 2015-2016, μας υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης, με άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα και ξεχωριστά events. Το γνωστό στέκι, που βρίσκεται στην Δάφνη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Αγίου Δημητρίου 1 και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 224 – λίγα μέτρα μόλις από το σταθμό μετρό Δάφνη- δηλώνει δυναμική παρουσία και φέτος, παρουσιάζοντας τα πιο ξέφρενα πάρτι της νυχτερινής Αθηναϊκής διασκέδασης. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε το νυχτερινό κλαμπ και να απολαύσουμε τις απίστευτες μουσικές επιλογές του. Ως γνωστόν, η φήμη του μαγαζιού έχει εκτοξευτεί στα ύψη λόγω των συγκεκριμένων επιλογών, καθώς οι DJ’S  του μαγαζιού είναι μοναδικοί στο είδος τους και γνωρίζουν απόλυτα τον τρόπο να διασκεδάζουν και να ανεβάζουν τη διάθεση του κοινού.

Frontistirio Club – χειμώνας 2015-2016

Πληροφορίες – Τηλέφωνο Κρατήσεων – Τιμές – Διεύθυνση – Φροντιστήριο

 

ΔιεύθυνσηΛεωφορος Αγ.Δημητρίου 1

Hμέρες λειτουργίας : Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα

Τιμή φιάλης 80 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211 800 1300 !