Φως Θεοδωρίδου Θεοφάνους| Πλήθος επωνύμων για ακόμα μια εβδομάδα + φώτο

Το νυχτερινό κέντρο Φως τον φετινό χειμώνα έχει την τιμητική του. Στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Φως φιλοξενείται ένα υπέροχο σχήμα, Θεοδωρίδου Θεοφάνους, που πλήθος κόσμου επωνύμων και μη συρρέουν για αν το απολαύσουν.

Για ακόμη μια εβδομάδα η Νατάσα Θεοδωρίδου , ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης είχαν την τιμητική τους. Στο Φως βρέθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει το ξεχωριστό πρόγραμμα που παρουσιάζουν και ανάμεσα τους ήταν και αρκετοί επώνυμοι. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ένας από αυτούς, χαρίζοντας μάλιστα στο κοινό μερικές από τις επιτυχίες του ενώ αναπόλησε με χιούμορ μερικές στιγμές από την συνεργασία σου με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Ανάμεσα στο κοινό στο Φως βρέθηκαν και πολλοί ακόμα επώνυμοι όπως η Ρούλα Κορομηλά, ο Νίκος Γκάνος, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης και μαέστρος της Νατάσας Θεοδωρίδου Αντώνης Γούναρης και ο τραγουδιστής Άγγελος Διονυσίου που αποδέχθηκε μετά χαράς την πρόσκληση του σχήματος να τραγουδήσει για λίγο στην πίστα του Φως.

Ο φετινός χειμώνας είναι διαφορετικός και οι βραδιές στο νυχτερινό κέντρο Φως επίσης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης μας προσφέρουν το πιο πλούσιο πρόγραμμα , με τραγούδι κέφι και χιούμορ , τον φετινό χειμώνα 2014 – 2015.

fos-theodoridou-mazwnakis
fos-theodoridou-dionysiou
fos-koromila
fos-aggelou-koromila