Ο Πάνος Κιάμος έχει γεννέθλια! Ξέρετε τα πόσα κλείνει ;

Ημέρα γεννεθλίων σήμερα για τον Πάνο Κιάμο που για μία ακόμα χρονιά θα σβήσει τα κεράκια της τούρτας έχωντας προσθέσει ακόμα μια σεζόν γεμάτη τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και συνεργασίες που ο κόσμος αγκάλιασε. Τα πόσα κλείνει άραγε ο Πάνος Κιάμος ?

Ο Πάνος Κιάμος γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1975 άρα φέτος η τούρτα του θα έχει 39 κεράκια και όλο το team του pamebouzoukia.gr του ευχόμαστε να τα εκατοστήσει με υγεία και να μας χαρίζει πάντα επιτυχίες όπως μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια!

Αυτή την περίοδο ο Πάνος Κιάμος εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του για 3η συνεχόμενη χρονιά στο χώρο όπου αποθεώθηκε και πέρυσι και δε μιλάμε για τίποτε άλλο παρά το Club 22 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μια συνεργασία άκρως επιτυχημένη θα συνεχιστεί με τον Πάνο Κιάμο να έχει στο πλευρό του αυτή τη σεζόν την εντυπωσιακή Ελένη Χατζίδου και τον μοναδικό STAN. Οι εμφανίσεις στο Club 22 αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου.

Club 22 Κιάμος μας υπόσχονται ακόμα μία χρονιά γεμάτη διασκέδαση και ξεφάντωμα που θα κρατήσει μέχρι το πρωί… μέχρι τότε.. Χρόνια Πολλά στον Πάνο Κιάμο να τα εκατοστήσει!!