Παρέλαση επωνύμων από το VOX με Γιαννιά – Μενιδιάτη – Καλλή!

Γιώργος Γιαννιάς, Χρήστος Μενιδιάτης και Στέλλα Καλλή στο Vox με special παρέα κάθε βράδυ.

Γιαννιάς Μενιδιάτης Καλλή Vox, η τετράδα που απογειώνει τους Αθηναίους το φετινό χειμώνα. Μαζί με το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα Otherview, είναι μια σούπερ νυχτερινή πρόταση. Σε τρελά κέφια οι πρωταγωνιστές πάνω στη σκηνή, βοηθούν το κοινό τους να αφήσει στο σπίτι τα προβλήματα και να περάσει πολύ όμορφα. Μια παρέα γεμάτη νιάτα και ενέργεια και βέβαια άφθονο ταλέντο.

Επιπλέον ώθηση στους καλλιτέχνες και το κοινό δίνουν σχεδόν κάθε βραδιά οι επώνυμοι φίλοι των τραγουδιστών και φαν της νυχτερινής διασκέδασης γενικώς. Την εβδομάδα που μας πέρασε η Έλενα Τσαβαλιά έδωσε βροντερό παρών και φωτογραφήθηκε με την καλή της φίλη Στέλλα Καλλή. Ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης πέρασε στο Vox μια αξέχαστη βραδιά και έδωσε τα συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες.

Και βέβαια, last but not least, ο γνωστός από το τηλεοπτικό ”Κάτω Παρτάλι”, Μίνωας Θεοχάρης, από τους πιο ταλαντούχους νεοεμφανιζόμενους, ήρθε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και σίγουρα ταίριαξε απόλυτα με το κλίμα, χάρη στο χιούμορ και το ταπεραμέντο που διαθέτει.

kalli_aivazis

Ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Στέλλα Καλλή

kalli_theoxaris

Η Στέλλα Καλλή τραγουδά με το Μίνωα Θεοχάρη

kalli_theoxaris_voxvox_giannias

vox_tsavalia_kalli

Έλενα Τσαβαλιά και Στέλλα Καλλή!