Ο Γιάννης Πλούταρχος διασκέδασε στο Posidonio!

Ο Γιάννης Πλούταρχος διασκέδασε με το σχήμα των Κωνσταντίνου Αργυρού και Κώστα Μαρτάκη στο Posidonio, σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις τους για το 2014. Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι αυτός που θα διαδεχτεί τους ταλαντούχους συναδέλφους του σε τρεις περίπου μήνες.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Γιάννης Πλούταρχος λοιπόν τραγούδησαν παρέα σε γιορτινό κλίμα, ή διαφορετικά  μπορούμε να πούμε πως το «Καλύτερο Παιδί» συνάντησε το «Παιδί Γενναίο», με μεγάλη χαρά των θαμώνων του Posidonio. Εκεί εμφανίζονται φέτος και οι Κώστας Μαρτάκης, Χριστίνα Σάλτη, Θωμαή Απέργη, Josephine και Λευτέρης Κιντάτος σε ένα σχήμα γεμάτο κέφι και θετική ενέργεια που έχει κερδισει τις εντυπώσεις.

Από τις αρχές Μαρτίου, όπως έχει ανακοινωθεί, αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στο Posidonio. Στο χώρο από τον οποίο παρουσιάστηκε στο Αθηναϊκό κοινό και βέβαια «ανδρώθηκε» καλλιτεχνικά θα κάνει και τα επόμενα βήματά του, σε μια συνεργασία που οι θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία. Το ένδοξο παρελθόν τους είναι το καλύτερο εχέγγυο για ένα λαμπρό μέλλον από τη φετινή άνοιξη!

ploutarxos_argyros_poseidonio1