Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμηνεύει το »Τέρμα» που έγραψε για το Γιώργο Μαζωνάκη!

Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμηνεύει το »Τέρμα» που έγραψε για το Γιώργο Μαζωνάκη!
5 1 ψήφοι

Γιώργος Σαμπάνης, Acro Club και »Τέρμα», στα ύψη η διάθεση και τα decibel. Σε μουσική δική του, για το τελευταίο single του Γιώργου Μαζωνάκη.

Οι στίχοι είναι της Ελένης Γιαννατσούλια. Το κομμάτι ήδη έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και η συνεργασία των δυο σπουδαίων καλλιτεχνών φαίνεται πως ήταν η καλύτερη επιλογή.

Στο πρόγραμμα του Acro Club ο νεαρός τραγουδιστής εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, παρέα με την Τάμτα και την Κατερίνα Λιόλιου, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους θαμώνες. Το τραγούδι »Τέρμα» έχει ενσωματωθεί στο show και ο Γιώργος Σαμπάνης το ερμηνεύει μοναδικά, φανερώνοντας το πάθος του για μια δημιουργία που εξάλλου έχει τη σφραγίδα του.

Πριν από λίγες μέρες ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε τραγουδήσει και σε τηλεοπτικό χρόνο τον »Αύγουστο» του Νίκου Παπάζογλου, στην εκπομπή Καρντάσιανς του Ant1. Το ταλέντο του αποδεικνύεται μοναδικό, όπως και η γκάμα των ερμηνειών που μπορεί να αποδόσει αρκετά μεγάλη. Το μέλλον του ανήκει. Εμείς θα τον απολαμβάνουμε προς το παρόν στο Acro Club, Παρασκευή και Σάββατο.